AMILLA MALDIVES RESORT & RESIDENCES

Blot en halv time med vandflyveren fra Malé lufthavn, og I er fremme på den lille naturlige ø Baa-atollen, én blandt de 26 naturlige atoller på Maldiverne. Vandet er krystalklart, og øens beplantning og vegetation er frodig og emmer af naturlig oprindelse. Amilla Maldives Resort & Residences er et enestående paradis, der byder på et uberørt koralrev, tusindvis af fiskearter, pudderbløde, kridhvide sandstrande og helt ubeskriveligt smukke solnedgange.

CHARLOTTE FROSTS REVIEW:

“Måske et af Maldivernes bedste husrev lige udenfor din Reef Water Pool Villa. Husk en snorkeltur ved Hanifaru  Bay – her er stor chance for at se Manta Rays. Under Covid fik Amilla bygget det fedeste jungle-gym med lækre rustikke naturmaterialer i frodige omgivelser. “

Kontakt Charlotte Frost for mere information
Tlf. +45 53 53 69 05 / charlottefrost@80days.dk

FACTS:

Flyvetid : 12-13t med én mellemlanding
Bedste periode : Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader. Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december
Tidsforskel : +3t (sommer) eller +4t (vinter)

YOUR ISLAND HOME

Amilla Maldives Resort & Residences vision er at være “Your Island Home” – her er der ikke fokus på det trendy, men på livsstil, og meningen er, at I skal føle jer hjemme i den smukke afslappede luksus, der omgiver jer i dette lille paradis. Livet er heller ikke så dårligt, når dagens største dilemma går ud på, om du skal hoppe i din egen private pool eller dykke direkte ned i havet.

EKSKLUSIVE VILLAER

Amilla Maldives Resort & Residences har i alt 59 store, rummelige og smagfuldt indrettede Beach Pool Villas, Lagoon Water Pool Villas, Reef Water Pool Villas, samt de fantastiske Treetop Pool Villa (med eksotisk beliggenhed oppe i junglen). Alle villaer har egen pool, og værelserne er store og rummelige. Villaerne med to soveværelser er perfekte for familier med børn – det andet soveværelse i særligt beach villaerne er stort og rummeligt. Rejser I flere generationer sammen er en af de i alt 8 de store Residences med op til 8 soveværelser helt perfekte.

LÆKKER HALVPENSION

Her er virkelig noget at se frem til;  fisk og skaldyr,  japansk fusion, tandoori, barbecue, vegansk og vegetarisk – her er det hele, der gør hvert måltid til en uforglemmelig smagsoplevelse, uanset om I nyder det i en restaurant, på stranden eller i jeres villa. Amilla har også egen vinkælder, kokkeskole og den skønneste morgenbuffet, som frister med alt, hvad I kan drømme om til både den lille og den store appetit.

HUSREV & BLUE HOLES

Baa-atollen er på listen over UNESCO Biosphere World Reserve på grund af den uberørte natur og det fantastiske husrev, der hyldes for at være et af de rigeste og smukkeste rev på Maldiverne. Resortets dykkercenter er klar til at invitere jer ned under overfladen af det krystalklare, lune vand – om det er med fødder og snorkel eller med flasker er helt op til jer. De guidede ture er altid at anbefale – her får I en anden oplevelse, end når I nyder det i timevis i overfladen med husrevets fantastiske verden under jer. I kan også tage med på fiske-ture, udfordre jer med diverse vandsport, eller en guidet tur med snorkel til ‘The Blue Hole’, som er en fantastisk oplevelse. I kan også være heldige at spotte de smukke ‘flyvende’ rokker.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste