ZAMBIA

Velkommen til en af det afrikanske kontinents bedst gemte hemmeligheder! Et unikt land hvor vildnisset er uberørt, turisterne er få og ikke mindst et land, hvor I får lov til at opleve dyreriget helt tæt på og til at få følelsen af at begive jer ud på et ”ægte” safari-eventyr. Her bruser et af de mest spektakulære vandfald i verden Victoria Falls, der strækker sig 1,6 km på grænsen til Zimbabwe, og naturen og dyrelivet er storslåede. Zambia er ikke en safaridestination for nybegyndere, og vi indrømmer gerne, at rejsen hertil er lidt mere kringlet end til for eksempel Kenya og Tanzania. Til gengæld bliver I belønnet med oplevelser ud over det sædvanlige og minder for livet. I bliver ført væk fra den slagne vej af vores sublime partnere, som er pionerer inden for bæredygtig turisme og beskyttelse af de fantastiske økosystemer. Og vores rejser er selvfølgelig skræddersyet til perfektion efter jeres drømme og ønsker.

EKSKLUSIVE LODGES

Når I rejser med 80days, bor i de mest eksklusive camps i de bedste nationalparker, hvor alt går op i en højere enhed. Der er stor variation mellem de forskellige parker i forhold til både aktiviteter og dyreliv, og vi anbefaler derfor, at I besøger mindst to forskellige steder. I Lower Zambezi National Park er mulighederne mange, og her kommer I helt tæt på elefanterne, der nyder livet ved flodbredden af Afrikas længste flod. South Luangwa National Park bliver kaldt ”The Valley of the Leopard” på grund af mange spektakulære møder med den sky leopard, og den er kendt for suveræne walking safaris. Liuwa Plain National Park har store katte, og her kan I også opleve den anden største vandring af gnuer i verden. I flyver med små fly mellem parkerne, da afstandene er ret store. Teltene og villaerne er luksuriøse og komfortable med dejlige senge og skøn indretning i sand ”Out of Africa” stil.

SAFARI FRA FORSKELLIGE VINKLER

Jeres safariture foregår enten i jeres åbne safarijeep, til fods eller i kanoer på floderne. I kan også tage på fisketur og teste jeres skills med en fiskestang, når linen bliver kastet ud efter de mægtige tigerfisk. Uanset om I er på land eller til flods, vil I blive fulgt af jeres private guide, der kender dyrelivet og området ud og ind – for det er det absolut vigtigste element for en vellykket safari. De kan spotte leoparderne i træerne, kender løvernes tilholdssteder, fører jer til de bedste vandhuller og styrer jer mod girafferne, elefanterne og de store næsehorn. Deres viden er dybdegående, og deres arbejde er deres passion. Er I adrenalinjunkier, er der mulighed for at få et kick eller to i Zambia, især i området omkring Victoria Falls og Livingstone. Hop i Devil’s Pool ved Victoria Falls, som måske er verdens vildeste naturlige infinity pool, tag flyveturen over vandmasserne i helikopter eller i microlight, bungyjump eller prøv kræfter med white water rafting.

EN DRØMMEDESTINATION

Camilla har været i Zambia flere gange og rejste senest rundt i 2017, hvor hun blev rørt og imponeret på trods af hendes sorte bælte i safari og et utal af rejser til de bedste nationalparker i verden. Der er en helt særlig stemning i Zambia, der ikke kan sammenlignes med de andre safarilande. Landet er en drømmedestination for safari aficionados med en kærlighed for savannernes magi.

+

80DAYS MEDLEMSSIDE

Login, eller opret dig som bruger og få adgang til sidens personlige ønskeliste-funktion.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.