GILI LANKANFUSHI

Velkommen til barfods-paradis! Forbered jer på en uge uden sko med fløjlsblødt sand mellem tæerne og følelsen af fuldstændig ro og afslapning for sjælen. Gili Lankanfushi er et Private Island Resort, der ligger i Male-øgruppen, kun 20 minutter med speedbåd fra Males internationale lufthavn. Det er et resort for dem, der sætter pris på bæredygtig luksus, nærhed til naturen og en eksklusiv, men laid back stil. Her kan I ikke undgå at komme helt ned i gear; allerede i speedbåden på vej til øen, bliver I bedt om at aflevere jeres sko i en pose – I skal alligevel ikke bruge dem..

CHARLOTTES REVIEW:

“Mit ubetingede yndlingshotel på maldiverne – jeg har været der minimum 12 gange. Morgenmads omgivelserne er fantastiske, du sidder med fødderne i sandet med udsigt til den smukkeste lagune. Personalet er enormt søde og personlige og de kan helt sikkert huske dit navn på dag 2. Gør jer selv en tjeneste og besøg sushi baren i deres Japanske restaurant By the sea“

Kontakt Charlotte Frost for mere information
Tlf. +45 53 53 69 05 / charlottefrost@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 12-13t med 1 mellemlanding
Bedste periode: Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader. Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december
Tidsforskel: +4t (sommer) eller +5t (vinter)

A GILI WAY OF LIFE

Så snart I sætter fødderne på ankomst-jettyen og kigger op mod de svajende palmetræer forsvinder den sidste lille rest af hverdagens stress. Sandet er hvidt, solen varmer jeres kinder, det Indiske Oceans uendelige horisont fortryller sanserne, og I er lige startet på jeres Maldiviske eventyr. Ved ankomst til resortet bliver I mødt af Mr. eller Ms. Friday – jeres helt egen ledsager og assistent under opholdet. Mr. Friday vil vise jer rundt på øen og gøre alt for at jeres tid på Gili bliver en uforglemmelig oplevelse. Uanset hvad I har brug for, dag eller nat, står Friday klar til at hjælpe.

OVER WATER ONLY

Resortets store luksusvillaer står på pæle i det klare vand og kommer i flere forskellige størrelser alt efter jeres behov. Stilen er den skønneste blanding af naturlige materialer, underspillet luksus og lækkert bæredygtigt design med fokus på detaljerne. Alle villaer er smukt indrettet med palmetækkede tage, udendørs- og indendørs badeværelser, tagterrasse og soldæk hvorfra I kan hoppe direkte ned i det krystalklare Indiske Ocean. Brugen af genanvendte naturmaterialer gør at resortet glider naturligt og harmonisk ind i omgivelserne. Hvis I søger en private-villa oplevelse udover det sædvanlige, har Gili Lankanfushi deres eget Private Reserve med Maldivernes største Over Water Villaer. Stående på pæle 500 meter fra hovedøen, byder de to eksklusive villaer på luksus, privatliv og afsondrethed. Her kan I boltre jer på 1.700 kvadratmeter, med infinity pool, store soldæk, spa pavillon, fitnessrum, biograf og rutsjebane fra førstesal ned i vandet. Desuden har I adgang til en privat båd, der sejler jer til og fra villaen.

PARADIS FOR VANDHUNDE

En del af charmen ved Gili Lankanfushi er deres fokus på naturen. Resortets arbejde med bevarelse og genskabelse af koralrevene betyder, at det omkringliggende krystalklare vand er hjemsted for en forbløffende mængde farvestrålende fisk. Bare når I står på kanten af Gilis træpromenader, kan I let få øje på små revhajer og stimer af farverige fisk. I kan låne snorkelgear hos Dive Centeret og booke private snorkelture med husmarinebiologen – at udforske de glitrende koralvægge, med snorkel og svømmefødder på, er en helt unik oplevelse for både børn og voksne, og der er en god chance for at se både skildpadder og Manta Rays. Vil I gerne dybere ned i det Indiske Ocean, tilbyder Dive Centeret både dykkergear og mulighed for at tage et dykkerkursus. Gili Lankanfushi arrangerer mod betaling flere udflugter med båd – f eks delfin cruise i solnedgangen. Her er også masser af vandsport fra kanoer til windsurfing.

GOURMET EVENTYR

Gastronomien er en væsentlig del af opholdet på Gili, og en del af råvarerne kommer fra resortets egne økologiske køkkenhaver. Spis med fødderne i sandet på ’Kashiveli’, som har åbent hele dagen og serverer alt fra internationale favoritter til traditionelle Maldiviske retter. Nogle aftener omdannes Kashiveli til et marked med et sprudlende miks af verdenskøkkener med alt fra friskfanget fisk på grillen til håndlavet pasta.  ’By The Sea’ ligger omgivet af jungle med vidunderlig udsigt over havet. De disker op med et imponerende udvalg af frisklavet sushi og sashimi og har desuden en teppanyaki kok som fremtryller lækre tasting fra det japanske køkken.  ’Fini Foni’ betyder koldt-sødt på det lokale dhivehi-sprog og her serveres hjemmelavede is, skønne cocktails og udsøgte snacks. ’Overwater Bar’ står på pæle i lagunen, hvor I kan sidde ved borde eller ligge i store net med vandet lige under jer. ’Overwater Grill’ serverer frisk fisk- og skaldyr med en 360-graders udsigt over Det Indiske Ocean. I kan også få jeres egen private-dining experience – Mr. Friday arrangerer selvfølgelig det hele lige efter jeres ønsker.

ZERO WASTE

Gili Lankanfushi har fokus på bæredygtig drift og arbejder aktivt på bevarelse og genskabelse af Maldivernes koralrev og biologiske mangfoldighed. Som en del af dette er Gili Lankanfushi partner med den uafhængige organisation EarthCheck, der kontrollerer og rådgiver inden for bæredygtig turisme. Resortet stræber desuden efter en ”Zero-waste” livstil, og ønsker at inspirere deres gæster til at gøre det samme. Gilis bygninger er konstruerede af bæredygtig plantage teak, palmetræ og bambus, samt genanvendte telegrafpæle. Alle værelser har økologiske toiletartikler i genopfyldelige lerkar, for at minimere plastforbrug og spild. Øens eget afsaltnings-anlæg forsyner gæsterne med drikkevand – selvfølgelig i genanvendelige glasflasker. På Gili handler det om at skabe minder i pagt med naturen.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste