SYDAFRIKA

Man siger, at gammel kærlighed aldrig ruster. Sydafrika har, siden Camilla for første gang satte fødderne i Cape Town, været en stor forelskelse, uforglemmelig passion og stærk fascination. Efter at have boet i landet, rejst dertil omkring 50 gange og skræddersyet eksklusive rejser til kræsne kunder i snart 25 år, er det svært at finde nogen, der matcher Camillas ekspertise i eksklusive rejser til ”Rainbow Nation”. Vil I have det bedste på jeres personlige rejse til Sydafrika, er det hende, I skal have fat i. Sydafrikas historie har været kompleks, tumultarisk og har sat dybe spor, men der findes en helt unik energi, livsglæde, åbenhed og venlighed at spore hos sydafrikanerne. Det er ikke sært, at Sydafrika er et populært rejsemål for målrettede rejsende, når man kombinerer denne faktor med den helt fantastiske natur, skønne eksklusive hoteller og lodges og det bugnende udvalg af oplevelser, som det kæmpe store land byder på. Safari er ofte en del af rejsen, men er en ud af mange muligheder, når man rejser til Sydafrika.

KOSMOPOLEN CAPE TOWN

Cape Town er et must, og her vil I opleve at bevæge jer i en kreativ, kosmopolitisk og innovativ storby, der er kendt som en af verdens smukkeste. Oplev byens gastronomiske scene, gallerierne og den konstante buzz. Mærk historiens vingesus, når I går i land på Robben Island, tag på et øjenåbnende kulturelt besøg i en af Cape Towns townships og nyd den fantastiske natur og de bjergtagende vistas fra Table Mountain, og når I kører mod Port Elizabeth ad Garden Route med Atlanterhavets smukke strande på jeres højre hånd.

VILD VIN & VILDE DYR

For de ”enofile” typer, der ikke kan få nok gode druer, er Sydafrika et sandt mekka. I vinlandet bliver der produceret sublime vine, og det gastronomiske niveau er ligeledes højt og afspejler Sydafrikas fantastiske råvarer. Vi har udvalgt hyggelige og stemningsfulde boutiquehoteller i Franschoek og Stellenbosch og kreeret en liste over de vingårde og restauranter, som I ikke må misse – for eksempel 80days klassikeren Babylonstoren. Når I skal spore The Big Five fører vi jer væk fra masserne og den slagne vej. I kommer på safari i private game reserves, hvor safaribilerne er åbne, og hvor de dygtigste guides og rangers sørger for at vise jer savannens unikke liv. I bor på luksuriøse og komfortable lodges eller camps med få telte, hvor alle detaljer er gennemførte og oplevelserne er store.

BESPOKE TIL JER

Vores kunder har fejret bryllup eller 70-års fødselsdag her, omgivet af venner, børn og børnebørn. Familier har taget den roligere malariafrie vej med fokus på, at både små og store skal have det sjovt. Par har taget rejsen i et højere tempo for at se mest muligt. Vi sætter fokus på sikkerheden og prioriterer, at rejsen bliver i et tempo, hvor I får mulighed for at nyde alle de fantastiske steder, I skal se og spise på undervejs. Den allerbedste måde at planlægge er med kortet fremme og alle jeres spørgsmål, drømme og ønsker parat – for mulighederne er virkelig mange. Vi har lavet en 80days guide spækket med personlige råd, insider-tips og anbefalinger. Når I rejser til Sydafrika med 80days, får I naturligvis guiden med – og vi gennemgår den gerne med jer, inden I tager afsted.

+

80DAYS MEDLEMSSIDE

Login, eller opret dig som bruger og få adgang til sidens personlige ønskeliste-funktion.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.