NAMIBIA

Ørkenrige Namibia er stadig lidt af en velbevaret hemmelighed. Et skattekammer under de flestes radar med vilde naturoplevelser, der nærmest minder en om at være på en anden planet. De endeløse landskaber folder sig ud fra den sydvestlige kyst af Afrika, hvor den rå og brutalt smukke Skeleton Coast strækker sig i nord. Det føles som at være ved verdens ende. Den dramatiske røde Namib-ørken byder på verdens højeste sandklitter i syd ved Sossuvlei med magiske farver, skyggespil og solnedgange. Om natten tændes alle himlens stjerner, som I aldrig har set dem før.

STAMMEFOLK & SAFARI

I Etosha Nationalpark kan I opleve dyrelivet på safari. I skal ikke komme for en Big 5 oplevelse udenfor regntiden, men for den dybe fascination af hvordan blandt andet ørkenelefanter, springbukke, løver og sorte næsehorn klarer sig i de barske omgivelser. Historiens vingesus mærkes i UNESCO bevaringsværdige Twyfelfontein med hulemalerier, der beretter om livet som jæger-samler for 2000-6000 år siden. Kystbyen Swakopmund afslører på charmerende vis fortiden som tysk koloni med smukke gamle bygninger, friskfangede østers og feriestemning. Mød det fascinerende semi-nomadiske Himba-stammefolk i nord, der udvider jeres horisont med deres traditioner og skikke.

SMÅ LODGES & DEN BEDSTE SERVICE

En rejse til Namibia er en rejse for sjælen. Et stort land, hvor man føler en ydmyghed overfor naturens rå skønhed og ofte får lov til at opleve den uden forstyrrelse fra andre. Er I eventyrlystne og ønsker en virkelig autentisk oplevelse er Namibia en perfekt destination. Jeres baser er eksklusive boutiquelodges og camps, der lever op til 80days’ DNA og stil. Eksklusive telte midt i ørkenen eller i nationalparkerne. Vi samarbejder med de bedste guides i landet – dem, der fører jer til de største oplevelser på de rigtige tidspunkter. Præcis hvor I skal hen, og hvad I skal se undervejs, taler vi om og planlægger ud fra jeres ønsker og drømme.

+

80DAYS MEDLEMSSIDE

Login, eller opret dig som bruger og få adgang til sidens personlige ønskeliste-funktion.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.