NEW ZEALAND

I kan lige så godt indstille jer på det. Når først I har taget den første lange tur til New Zealand, der har landskaber som taget direkte ud af den perfekte coffee table bog, vil I højest sandsynligt tilbage igen. Landet, der er verdensberømt for alle dets unikke naturoplevelser, fantastiske vingårde, luksuriøse lodges og charmerende byer på både Nordøen og Sydøen huser kun 5 millioner indbyggere på et areal, der er seks gange større end Danmark. Vi vil ikke tage jer ved næsen – rejsen er lang, og I skal højest sandsynligt ud på en af verdens længste flyveture fra Doha til Auckland. Men vi kan også uden rysten i stemmen sige, at turen uden enhver tvivl er det værd. Rejsen til New Zealand er en rejse for livet!

LAND OF WONDERS

Scenarierne i naturen skifter konstant, og forskellen mellem de forskellige regioner er enorm. Waihekes indbydende vingårde, der ligger et kort sejlads fra Aucklands summende havn indbyder til varme aftener med verdensklasse Sauvignon Blanc eller Pinot Noir i glassene og skaldyr på tallerknen. Sydøens mesterlige nationalparker blæser jer omkuld med gigantiske bjerge med sne på toppene og fossende vandfald, der springer ud fra klipperne. Rotorua er det bedste vidne om New Zealands oprindelige folk Maoriernes kultur, historie og livsstil, der på en gang er imponerende og utrolig tankevækkende. Her finder I gejsere, geotermiske kilder og det mineralholdige velgørende vand, som er kendt for at gøre huden blød som silke. Flyv til toppen af de største gletsjere med helikopter, tag på vandring på en af de famøse “Great Walks”, se giganter på hvalsafari, drik noget af klodens bedste vin eller svæv over dalene i en paraglider eller faldskærm.

UDVALGTE LODGES & AFSLAPPET SERVICE

På vores udvalgte lodges i New Zealands bedste hjørner, bliver I forkælet med udsigter, gourmet mad og venlig, afslappet service. Uanset om I er til at flyve fra det ene sted til det andet, eller om I har lyst til at køre landet tyndt i en luksuriøs campervan, tilpasser vi rejsen til New Zealand til jeres personlige stil og drømme. Vi har rejst fra den nordligste spids til syd, og vi kan derfor lægge den perfekte rejseplan, rådgive jer i det nærmest uendelige udvalg af oplevelser og ikke mindst finde de helt rigtige hoteller og boutique lodges, der lever op til 80days’ høje standarder.

+

80DAYS MEDLEMSSIDE

Login, eller opret dig som bruger og få adgang til sidens personlige ønskeliste-funktion.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.