KENYA

Den store savanne strækker sig uendeligt mod horisonten, og den rå skønhed tager pusten fra jer. Mødet med vandrende majestætiske elefanter, stærke løver på jagt og store flokke af græssende gnuer udvider jeres verdenssyn med helt nye dimensioner. Oplevelser der bundfalder sig om aftenen, når I sidder sammen ved bålet under en funklende stjernehimmel. Kenya er et af de mest ikoniske og historiske safarilande. Her venter jer en Out of Africa oplevelse ud over det sædvanlige og en rejse for livet og ingen detaljer bliver overladt til tilfældighederne.

Til vores safarirejser i Kenya har vi håndplukket de suverænt bedste samarbejdspartnere med de lækreste luksuslodges og camps, det højeste serviceniveau og ikke mindst de bedste rangers, der formår at lede jer til de største dyreoplevelser på savannen. I kan vælge at slutte rejsen af med et par dage i solen på Kenyas kridhvide strande ved det Indiske Ocean på et af vores hyggelige boutiquehoteller.

DEN STORE VANDRING

Infrastrukturen er veletableret i Kenya, og derfor er det let at bevæge sig rundt mellem de forskellige nationalparker og naturreservater – især hvis I er på eventyr med jeres børn, eller når I er flere generationer afsted. Når I rejser med 80days, vil I oftest flyve mellem de forskellige camps. Et absolut must på listen er at bo i det legendariske Masai Mara National Reserve, hvor I kan opleve Den Store Vandring (The Big Migration). Her kommer millioner af gnuer op fra den sydlige del af det enorme Serengeti økosystem, der strækker sig ned gennem Tanzania. Og med dem kommer selvfølgelig de elegante store sultne katte som løver, leoparder og geparder. Vi elsker også Giraffe Manor, der er et helt særligt boutiquehotel, hvor I kommer helt tæt på girafferne. Tal med os om det bedste tidspunkt at rejse på alt efter jeres ønsker, og om vores unikke oplevelser som safari i luftballon, overnatning i star beds under åben himmel eller berigende kulturmøder og walking safari med Masaierne på savannen.

OFF THE BEATEN TRACK

Er jeres store drøm at se de sorte næsehorn helt tæt på? Eller er det at se hundredevis af pink flamingoer lette i flok? Måske er det noget helt tredje. Alt efter hvilken nationpark I besøger, vil I opleve noget forskelligt. Samburu, Laikipia og Meru er alle fantastiske områder, hvor vi har små lodges og et indgående kendskab. Vi arrangerer også til tider specielle safari med National Geographic fotografer – kontakt os gerne med særlige forespørgsler

FINALE I BADETØJ

Måske forbinder I ikke lige Kenya med kridhvide strande, turkist hav og svajende palmer? Men det burde I. Kenyas kyster ligger ud mod Det Indiske Ocean, og her ligger nogle vidunderlige små boutiquehoteller, hvor I kan koble af i solen, drikke kolde kokosnødder og få sol på maveskindet efter jeres store oplevelser på safari. Forvent laidback barfodsluksus og masser af vandsportsaktiviteter. No shoes, no problem. Da vi benytter os af små, intime og eksklusive lodges, camps og hoteller er det vigtigt at være ude i god tid. Som tommelfingerregel betyder det, at det er ideelt, hvis vi påbegynder planlægningen omkring et halvt til et helt års tid inden afrejse. Især hvis I gerne vil afsted i de mere travle perioder og skolernes ferier.

+

80DAYS MEDLEMSSIDE

Login, eller opret dig som bruger og få adgang til sidens personlige ønskeliste-funktion.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.