COSTA RICA

Bare navnet Costa Rica klinger af noget helt rigtigt! Og jo, den er god nok. Det lille land i Mellemamerika, der har kyster vendt ud mod både det Caribiske Hav og det store Stillehav byder virkelig på noget helt ud over det sædvanlige. For det første er naturen i Costa Rica overvældende i ægte National Geographic stil. Det gælder, når I ligger i zen mode på de caribiske strande med turkist vand, palmeklædte kyster og chillede reggae vibes. Når I white water rafter ned af Pacuarefloden, der er flankeret af frodige tropevækster på alle kanter, mens de sjove tukaner flyver hen over hovedet på jer, og adrenalinen pumper i blodet. Når I sidder sammen på stranden i Santa Teresa med en sundowner i hånden og saltvand i håret, mens solen smelter som guld ned i Stillehavet, og de stædigste surfere lige fanger den sidste bølge inden mørket indtræffer sig, og stjernerne bryder frem.

PURA VIDA

Som noget helt unikt har Costa Rica valgt at beskytte imponerende 25% af landets areal i form af national parker – derudover findes der flere private naturreservater. Når I besøger dem, er I med til at støtte op om den bæredygtige udvikling i landet. Ud over den helt enestående natur og biodiversitet, er der en tilbagelænet og positiv livsfilosofi, som gennemsyrer livet i det mellemamerikanske land. Du vil høre mange sige ”Pura Vida”, mens de stikker dig et stort, venligt og varmt smil. Det betyder direkte oversat ”rent liv”, men bruges bredt som udtryk for en positiv, afslappet tilgang til et liv uden stress og negativitet. Costa Rica er som skabt til dem der gerne vil ud og møde Moder Jord, der hvor hun er allermest farverig, smuk og frodig. Dem, der elsker en aktiv ferie, måske med nogle adrenalin-kick undervejs, krydret med vidunderlige palmestrande, tropeklima, solbrændte kinder og et afslappet gear.

WHEN TO GO?

Der er faktisk ikke noget rigtig dårligt tidspunkt at tage til Costa Rica. Den tørreste periode er mellem december og april, men selvom det regner mellem maj og november, er det virkelig her regnskoven vågner og springer ud. Derfor kommer det bedste tidspunkt at rejse an på, hvad I drømmer om!

DE BEDSTE HOTELLER

Når vi laver rejser til Costa Rica, sætter vi os grundigt ind i, hvad jeres interesser og ønsker er. Som altid er rejserne skræddersyede 100% til jer. For der er en jungle af fantastiske steder og sights at vælge imellem. Der er surf og strand ved både Stillehavet og det Caribiske Hav, kaffeplantager, nationalparker som verdensberømte Tortuguero og Manuel Antonio, tåge-skove og ziplining i Monteverde og Santa Elena, perfekte vulkaner som Arenal og suveræn white water rafting. Vi har samlet en håndfuld af de bedste hoteller, der lever op til 80days’ standarder for service, æstetik og atmosfære, men da der er mange kombinationsmuligheder ligger de ikke på vores hjemmeside.

+

80DAYS MEDLEMSSIDE

Login, eller opret dig som bruger og få adgang til sidens personlige ønskeliste-funktion.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.