PATINA MALDIVES, FARI ISLANDS

Det prisvindende resort Patina Maldives Fari Islands ligger smukt placeret i klyngen af Fari-øerne i de nordlige Malé-atoller blot 45 minutters speedbådtur fra Malé International lufthavn. Resortet emmer af sofistikeret men tilbagelænet luksus og er den perfekte kombination af afslapning og aktiviteter i stilrene omgivelser.

CHARLOTTE BUHLS REVIEW:

“Patina har de smukkeste og mest moderne villaer, jeg har boet i. Jeg havde lyst til at opholde mig i villaen hele dagen lang. Spaen her er virkelig i toppen af skalaen og restauranten Roots laver fantastiske moderne veganske menuer, som alle (også de kræsne) vil elske.“

Kontakt Charlotte Buhl for mere information
Tlf. +45 21 28 42 41 / charlotte@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 12-13 timer med én mellemlanding.
Bedste tidspunkt: Kan besøges hele året rundt med temperaturer mellem 28-32 grader. Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december.
Tidsforskel: + 3 timer (sommer) eller + 4 timer (vinter).

STRAND & POOL

Resortet er omkranset af en smuk krystalklar lagune med en kridhvid kyststrækning, der indbyder til et væld af vandaktiviteter. Til lands kan I gå eller cykle øens store terræn tyndt og udforske alle dens afsides hjørner og afkroge, eller slænge jer på en blød liggestol med en iskold forfriskning ved hotellets swimmingpool. Her finder I en dejlig Beach Club med festlige vibes, hvor hotellets egenproducerede Fari Beach soundtracks spiller dagen lang. I kan også vælge at nyde den smukke maldiviske solnedgang på en sunset cruise.

SOFISTIKERET DESIGN

Patina Maldives Fari Islands udskiller sig fra andre hoteller på Maldiverne med sit stilrene og moderne design, der er en sammensmeltning mellem ny nordisk design og 60’er funkis stil med chikke møbler og skønne træpanelvægge. I kan vælge at bo på vandet i de smukke Over Water villaer eller med direkte adgang til stranden i en lækker Beach Villa. Alle villaer har egen pool og de største villaer kan rumme op til 6 personer. Rejser I flere generationer kan I vælge at bo i The Beach House, en unik 2-etages villa med plads til op til 9 personer.

LEAVE NO FOOTPRINTS

Bæredygtighed er tænkt ind over hele linjen på Patina Maldives Fari Islands, hvor målet er at efterlade så positive aftryk på planeten som muligt. Det smukke koralrev og marineliv, der omkranser hotellet, tages ekstra hensyn til grundet de farverige korallers sårbare natur og betydning for marinelivets eksistens. Vigtigheden i at respektere og beskytte atollernes koralrev, er en helt essentiel del, som I kan lære mere omkring under jeres ophold, hvor I kan adoptere en havskildpadde, plante en koral eller deltage i strandoprydning. Herudover arbejder hotellet med genanvendelse i videste omgang, med blandt andet solenergi og økologiske køkkenhaver.

SPOILT FOR CHOICE

Unikt for Maldiverne finder I i alt 12 spisesteder her. Fra afslappende strandbarer, med udsøgte cocktails og skøn kogekunst fra det græske, italienske og syd-amerikanske køkken til fine dining koncepter, hvor japansk kulinarisk kunst smelter sammen med nordisk cuisine. Spisningen på Patina Maldives er virkelig en fornøjelse, der tager jer på en kulinarisk rejse ud over det sædvanlige.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste