REJSER

TIL AFRIKA

Oman er ofte beskrevet som Arabiens Juvel, og det er der en grund til.

PSST...

Christian har rejst talrige gange i USA og oplevet - hvis ikke alle hjørner og afkroge af landet - så i hvert fald de fleste! 
 ”Jeg har besøgt masser af hoteller, kørt rigtig mange miles, talt med rigtig mange søde mennesker og besøgt et væld af smukke og unikke steder - OG jeg elsker USA. Det er jo det bedste udgangspunkt, når vi skræddersyr den ultimative drømmerejse til det store land med udgangspunkt i familiens ønsker og behov. Jeg kender afstandene, mulighederne, hotellerne, byerne, strandene, nationalparkerne - og så handler det jo altså, når det kommer til USA, om at vælge de helt rigtige steder og gemme dét, vi ikke når denne gang til næste gang. USA skal tages i flere mundrette bider - og der skal være tid til at fordøje og nyde undervejs".


DETTE FÅR I OGSÅ, NÅR I REJSER MED 80DAYS

Detaljerede rejseplaner med kørselsvejledninger, hoteldetaljer, sædereservation på flyene og vores insider tips til byernes restauranter og sightseeing


LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.

TAG KONTAKT