torralbenc

Menorca

Kontakt os

niyama

Maldiverne - Indiske Ocean

Kontakt os

Om stedet

Anantara Dhigu er en af de små til mellemstore maldiviske øer og tilbyder 110 skønne og smukt og enkelt indrettede Beach Villaer og over-water suites. Den mindste villa er 110 m2 og den største two-bedroom villa er 400 m2.

Her får I afdæmpet luksus og et særligt børnevenligt resort. Personalet er imødekommende, smilende og opmærksomme - man fornemmer med det samme, at de finder oprigtig glæde ved at få Dhigus store og små gæster til at føle sig velkomne og godt tilpas.
 
Der er flere skønne restauranter og barer på Dhigu, og maden er veltillavet fra både det italienske, thailandske, japanske og maldiviske køkken. Særligt den thailandske restaurant er kendt som én af de allerbedste på Maldiverne.

INSIDER

Lorem ipsum dolor sit amet, tempus urna ipsum, fusce adipiscing, duis sit aliquam per eu amet a, vel magna ac mi. Arcu nulla mus velit lacus convallis est, aliquam nulla neque lectus ac pellentesque, quis taciti mi justo mollis quam. Arcu nulla mus velit lacus convallis est.

FACTS

FLYVETID // + tekst

BEDSTE PERIODE // + tekst

TIDSFORSKEL // + tekst

Om rejsen

Efter vores mening har Dhigu alt det, man kan ønske sig som børnefamilie på Maldiverne. Øen er lille uden at være lillebitte, vandet er stille og så turkist som på et postkort, sandet er kridhvidt, der er mange forskellige spisemuligheder med alt fra en pizza til den formidable thairestaurant, som spises overwater ud til revet.
 
Selv helt små børn kan bade direkte fra strandkanten udenfor jeres egen villa - der er masser af fisk, store rokker og babyhajer (som er helt ufarlige). 
 
Hver dag arrangerer Dhigu forskellige aktiviteter som f.eks.: yoga, meditation m.m.. Derudover er der tennis, kokkeskole, fitness, volleyball og badminton. Og så selvfølgelig Anantara's Spa, som er en oplevelse i sig selv... 
 
Der er et hav af vandsportaktiviteter som f.eks. windsurfing, kajak, vandski, sejlads o.s.v. Der er undervisning for dem, der måtte ønske dette.