anantara kalutara

Sri Lanka

Kontakt os

anantara kalutara

Sri Lanka

Kontakt os

Om stedet

Langs Sri Lankas gyldne sandstrande ved den historiske by Kulatara har den anderkendte kæde Anantara valgt at opføre et nyt eksklusivt hotel, der byder på simpel elegance mellem de svajende kokospalmer. Hvis I leder efter et afslappet getaway, der kan tilbyde både luksusomgivelser og inspirerende rejseoplevelser i form af Sri Lankas smukke natur og rige kultur, er Anantara Kulatara en perfekt base. Lad de bare tæer synke ned i det varme sand, bestil en kold kokosnød og gear ned til lyden af bølgerne fra det Indiske Ocean.


De 141 værelser, suiter og villaer er designet af Geoffrey Bawas, en af Sri Lankas mest anerkendte arkitekter, i en simpel og luksuriøs stil. De har alle privat balkon eller terasse med dejlig udsigt. Anantaras hoteller er kendte for fantastisk service og kombineret med sri lankanernes helt fantastiske gæstfrihed gør, at man virkelig bliver lullet ind i stemningen. Det er virkelig noget helt særligt.


Anantara Kulatara er et sted, der appellerer til alle slags rejsende og er også meget familievenligt. Der er masser af muligheder for aktiviteter som kids og teen club, vandsportscenter, yoga og meditationspavilon og træningscenter. Så selv om solsengene trækker, er der nok at tage sig til, hvis man har lidt krudt at brænde af.

krudt, der skal brændes af på lidt sjov og bevægelse.

INSIDER

Lorem ipsum dolor sit amet, tempus urna ipsum, fusce adipiscing, duis sit aliquam per eu amet a, vel magna ac mi. Arcu nulla mus velit lacus convallis est, aliquam nulla neque lectus ac pellentesque, quis taciti mi justo mollis quam. Arcu nulla mus velit lacus convallis est.

FACTS

FLYVETID // 12-14t

BEDSTE PERIODE // December til april

TIDSFORSKEL // +3t30m (sommer) +4t30m (vinter)

Om rejsen

Efter vores mening har Dhigu alt det, man kan ønske sig som børnefamilie på Maldiverne. Øen er lille uden at være lillebitte, vandet er stille og så turkist som på et postkort, sandet er kridhvidt, der er mange forskellige spisemuligheder med alt fra en pizza til den formidable thairestaurant, som spises overwater ud til revet.
 
Selv helt små børn kan bade direkte fra strandkanten udenfor jeres egen villa - der er masser af fisk, store rokker og babyhajer (som er helt ufarlige). 
 
Hver dag arrangerer Dhigu forskellige aktiviteter som f.eks.: yoga, meditation m.m.. Derudover er der tennis, kokkeskole, fitness, volleyball og badminton. Og så selvfølgelig Anantara's Spa, som er en oplevelse i sig selv... 
 
Der er et hav af vandsportaktiviteter som f.eks. windsurfing, kajak, vandski, sejlads o.s.v. Der er undervisning for dem, der måtte ønske dette.