80days travel blog

VELKOMMEN TIL VORES UNIVERS

Hos 80days håndplukker vi alt fra vores rejsemål til de bedste boutique og luksus-hoteller og resorts, så vi er sikre på at de lever op til vores standard. Derfor rejser vi jævnligt ud på research-ture i hele verden og bringer insider-tips og viden med hjem til jer. Vi går op i detaljerne og på vores Travel Blog får I historier fra vores ture, fif til at finde de bedste restauranter og barer, ideer til hvad, der skal pakkes i kufferten og meget mere.   

SRI LANKA

ceylons tedamer

CAMILLAUma Ubud er et chikt, lille boutique-hotel med et vidunderligt spa beliggende på en frodig bjergskråning i udkanten af Ubud - Balis kulturelle centrum. En beliggenhed der med de omkringliggende subtropiske skove og rismarker, giver jer den perfekte kombination af (og mulighed for at udforske) by og land.

SE MERE

ARGENTINA

GLETCHER & VIN

CHRISTIAN Alene beliggenheden tager pusten fra jer. Højt over havet på de forrevne klipper med den smukkeste udsigt udover Atlanterhavet, omgivet af frodigt blomstrende, tropiske haver, rejser det smukke, gamle, hvidkalkede hotel sig helt ugenert og fredeligt. Her har det ligget siden 1891.

SE MERE

SYDAFRIKA

eMILS ØJESTEN

Ekies er ren salighed - en effektiv modgift til den travle, stressede hverdag. Her finder I ro og frihed til at slappe af og gøre, lige hvad I vil, når I vil - i en mindful atmosfære. Ekies' ejer, Alexandra Efstathiadou, tilbragte som barn og stor pige alle sine sommerferier i denne oase med udsigt over den krystalklare 'Vourvourou Bay' på halvøen Sithonia - kaldet 'Halkidikis anden finger'.

SE MERE

ITALIEN

Castiglion del Bosco

Smukke Rosewood Castiglion del Bosco er et af de ældste og bedst bevarede godser i Italien og er beliggende i Montalcino, Toscana, i hjertet af Val d'Orcia - en del af UNESCO World Heritage Site. Val d'Orcia er et kuperet landskab kendt for sin fortryllende skønhed og forførende farver og teksturer.

SE MERE

MALLORCA

Gran hotel son net

Gran Hotel Son Net er mange steder omtalt som ét af Mallorcas bedste hoteller - et intimt, stilfuldt restaureret palæ fra det 17. århundrede, hvor originale Chagalls, Hockneys og Warhols blander sig med det autentiske lokale interiør.

SE MERE

GRÆKENLAND

SANI RESORT

Det super familievenlige og helt unikke Sani Resort ligger i det nordlige Grækenland på den smukke Kassandra-halvø - den første af Halkidikis tre halvøer - og er netop (igen) blevet tildelt TripAdvisors ‘Choice Award 2016’ i kategorien ”Best Family Resort”.

SE MERE

INSTA MOMENTS

Følg med i hverdagen hos 80days på Instagram & Facebook og bliv inspireret til oplevelser i særklasse