SÅDAN FUNGERER DET

Vi er specialister i eksklusive rejser til par, familier & flere generationer, virksomheder og andre grupper.
Sådan skræddersyer vi jeres rejse – the 80days way.

#1

Klik dig rundt blandt udvalgte destinationer fra vores univers. Lad dig inspirere til nye rejsemål og unikke oplevelser i hele verden.

 

#2

Finder du ikke et bestemt hotel eller destination, så fortvivl ikke. Det er nemlig ikke alle vores hemmeligheder vi deler her.

#3

Giv os et kald, udfyld kontaktformularen eller kig forbi vores hyggelige kontor på Strandvejen 203 i Hellerup.

#4

Vi sætter os gerne ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner eller bounty-strande, der matcher jeres ønsker og rejsedrømme.

 

#5

Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider – eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet.

#6

Baseret på jeres ønsker designer vi et eller flere unikke rejseforslag til jer – helt uforpligtende. Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og vi booker alt, som vi har aftalt det.

 

#7

Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.

#8

Vi sætter den personlige kontakt højt og I vil have jeres Travel Designer tilknyttet fra den dag I kontakter os til den dag I lander i Danmark igen.

 

#9

Jeres Travel Designer lærer over tid dine og din families præferencer og ønsker at kende. Det gør vejen fra drøm til drømmerejse endnu kortere, næste gang I kontakter os.

KONTAKT

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.