EKSKLUSIVE REJSER TIL USA

Det store land mod vest har en dragende tiltrækningskraft på rigtig mange danskere - og det er ikke uden grund, for det byder på alt, hvad hjertet kan begære fra nord til syd og øst til vest. Her er storbyer, hvis lige ikke kan opleves andre steder. Ørkener og prærier som man kender dem fra film. Vilde og høje bjerge. Strande, sol og vand som vi alle drømmer om. I tilgift et rigt og varieret dyreliv. Kort sagt: USA kan det hele – og tilmed på en venlig og imødekommende måde.


Drømmer I om en sommerferie i USA, hvor den står på endeløse oplevelser med familien i camper eller bil - på vestkysten eller østkysten? Så skal fly og hoteller allerede bookes sidst på året - eller omkring nytår. Sagen er den, at de dejlige hoteller med den perfekte beliggenhed i national-parkerne hurtigt bliver udsolgt, og flyene - ja, de bliver kun dyrere, jo tættere vi kommer på sommerferien.

100% skræddersyet

Hos 80days sammensætter vi alle rejserne til USA, som vores kunder ønsker det - og vi øser gerne af insidertips, idéer og gode råd på baggrund af mange års erfaring og talrige egne rejser ’over there’. Vi har besøgt massevis af hoteller, kørt mange miles, fået de bedste lokale tips og besøgt et utal af smukke og flotte steder. Vi kan ikke prale af at have været i alle afkroge, men vi har været de mest gængse steder plus et par af de mere ikke-gængse. 

CITY BREAK & ROAD TRIP

USA er meget mere end de oplagte storbyer som New York, Washington, Los Angeles, San Francisco samt Miami og Florida med solsikkerhed året rundt, vilde forlystelsesparker og endeløse strande. Vi kan kun varmt anbefale at kombinere de store byer med at tage på opdagelse langs vest- eller østkysten i en camper eller bil, hvor ruten er planlagt og hotellerne er booket hjemmefra - og i god tid. En klassiker er turen i ’The West’ - vilde dyr i Yellowstone National Park, god vin i Napa Valley, San Francisco, Yosemite National Park og ned ad Highway 1 til Santa Barbara og Los Angeles, videre til Las Vegas - og selvfølgelig Grand Canyon. Derudover er der de fantastiske Rockies med skiløb i Aspen. 


Fælles for alle stederne er, at der venter bunkevis af oplevelser både i og udenfor hotellerne - for dem er der også mange dejlige af. Mange af dem, skal man kende for at vide, hvad der er skidt, og hvad der er kanel – og hvad der passer til hvilke drømme og pengepung. Det kan også være svært at navigere i de tusindvis af muligheder. Vi har lang erfaring med at sammensætte rejser til USA, og derfor kan vi skabe en unik og helt rigtig rejse sammen, der passer perfekt til netop jer og jeres ønsker. Turen til USA er et eventyr uden lige og absolut en oplevelse for livet!  

USA À LA 80days

Med mange rejser til USA under bæltet arrangerer vi de absolut bedste roadtrips og citybreaks for både par og familier. Priserne ligger fra kr. 30.000 pr. person for 10 dage, hvis I vil på roadtrip.


Alle vores rejser er skræddersyede, og derfor er to rejser ikke ens. De bliver formet efter jeres ønsker og interesser, og i USA er de skønne muligheder jo nærmest uendelige. Derfor er det vigtigt ikke bare at få trukket en pakkerejse over hovedet. Kontakt Christoffer på (53 53 65 14) og få en snak om, hvad I har tankerne – vi vil elske at kreere jeres drømmerejse til 'The Land of Dreams'!

PSST...


Det kan være svært at vælge, hvor man skal starte i USA. Det kommer meget an på jeres individuelle ideer om, hvordan det perfekte eventyr ser ud. Vi har et suverænt udvalg af de bedste hoteller og steder, men da rejsen skal skræddersyes, har vi valgt ikke at lægge dem op her på hjemmesiden. Den ultimative rejse til USA bliver, efter vores mening, til i det personlige møde. Enten over telefonen, hos os her på kontoret eller hjemme hos jer.VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE


Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.

LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.