W Verbier

W Verbier

"W Verbier" er det første alpine hotel i den funky "W" hotel-kæde. En femstjernet, top-tjekket oase lige midt i byen med gennemført cool stil. Verbier er et populært skisportssted, hvor ingen nationaliteter synes at dominere, og så udfordrer bakkerne skiløbere på alle niveauer.

Verbier ligger 1500 meter over havet og breder sig over en solrig bjergskråning højt over Rhône-dalen i det sydvestlige Schweiz. Her er særligt tiltrækkende i det tidlige forår, hvor de lange dage betyder, at mange altaner og terrasser har solskin lige indtil sidst på eftermiddagen - og så er der en fantastisk udsigt udover de omkringliggende toppe.

Hotellet har en ideel beliggenhed i byen med hovedliften lige uden for hotellets dør, så adgangen til pisterne er hurtig og bekvem. Og så giver det jo den ekstra luksus, at I kan stå på ski direkte tilbage til hotellet efter en lang dag på bakkerne. Verbier er kendt for de brede carvingpister, udfordrende pukler og sorte pister, usammenlignelig god off-piste - og de blide skråninger for begyndere. Skiløbet i Verbier passer ganske enkelt til alle. 

Verbier byder på skiløb i højder helt op til 3300 meter over havets overflade, og den geografiske beliggenhed betyder, at der både er optimale forhold for fremragende sne og masser af sol - kort sagt: det perfekte skiløb. Pisterne er velplejede og indbydende, lifterne kører som viserne i et schweizisk urværk, og skiløbet er så man kan høre bjergfeerne synge blide, forførende strofer.


INSIDER

Udnyt W spa-område og nyd sauna, dampbad og whirlpool til at hjælpe dine muskler til at slappe af efter en dag på pisterne. Du kan endda forkæle dig selv med en massage, aromaterapi, en svømmetur eller en skønhedsbehandling. 

FACTS

Flyvetid til Geneve: 2t

Bedste periode: Vinter

Tidsforskel: Ingen tidsforskel 

med udsigt til mt. blanc

W Verbier har i alt 123 toplækkert indrettede værelser - de store 'Spectacular Rooms' på 36m2 er indrettet i chikt design og har egen balkon med fantastisk udsigt ud over dalen. Derudover er der egen pejs, skønne store badeværelser med badekar og skønne, store og bløde W signatur senge.

W Verbier har en dejlig in-house restaurant som drives af stjerne-kokken Sergi Arola, som gemmer på 2 Michelinstjerner i kokkehuen. Arola er allerede blevet et lokalt hotspot blandt både gæster og lokale beboere i Verbier. Eat-Hola er W's skønne tapas bar, og W Café frister med virkelig gode varme og kolde sandwiches til eftermiddagssulten. Carve er W verbiers eksklusive bar og stedet, hvor man ser og bliver set i Verbier. En rød hvælvet indgang fører igennem til et intimt bar område med en ung og trendy atmosfære og alt hvad hjertet kan begære af lækre drinks, cocktails og champagne akkompagneret af lækker lounge musik. Vi er jo i Verbier - så priserne er ikke i den lave ende.

Hotellet har en fantastisk "Away Spa" afdeling - den eneste af sin slags i Schweiz. Her står den på ren og skær selvforkælelse med en lang række skønne, profesionelle behandlinger - herunder en særlig sportsmassage til den ømme ski-krop. Der er en lækker pool, hvor I kan nyde det både i den indendørs og den udendørs ende af poolen med kig til himlen. Desuden er der fitnessrum, hvis I ikke føler, at I har fået brændt al krudtet af på bakkerne.

Højeste bjerg i området er Mont Fort på 3300 meter over havet. Fra bjergsiderne omkring Mont Fort kan man blandt andet se Matterhorn og Mont Blanc.