The Chedi ANDERMATT

The Chedi ANDERMATT

CREME DE LA CREME à LA CHEDI

Omgivet af de schweiziske alpers fængslende storhed, knejsende over Andermattdalen, kombinerer The Chedi Andermatt den alpine sindsro med tidløs elegance og skaber rammerne om dét, der må siges at være det absolut ypperste af, hvad vi har set indenfor luksusskiferie. Især over julen er The Chedi helt magisk. Hotellet er omgivet af hvide alpetoppe, pejsene knitrer, og der er pyntet smagfuldt op. Og om sommeren er Andermatt et vidunderligt område at vandre i. Spørger du os, er det værd at rejse dertil udelukkende for at være på hotellet, som er en eksklusiv helhedsoplevelse i sig selv.  


EKSKLUSIVE VÆRELSER MED PEJS & PLADS

Alpehotellet udmærker sig ved at være gennemført raffineret, men ikke pralende. Personalet er imødekommende, og servicen er upåklagelig og diskret. Den smagfulde anvendelse af natursten, træ og ild i indretningen skaber en autentisk alpin, hyggelig stemning og atmosfære, der indrammer en helt unik luksusoplevelse.


The Chedi Andermatt har 104 rummelige og lækre værelser og suiter fordelt over fire bygninger. Alle er indrettet i den skønneste alpine ånd. Fede teksturer og farver skaber en lun og hyggelig atmosfære og mødes i kontraster med de mørke trægulve, smidige læderstole, plys, og enorme senge med skønne dyner og puder og det lækreste sengetøj. Lune stengulve i de smukkeste badeværelser, hvor I kan opbløde trætte après-ski-muskler eller vandremuskler i det dybe badekar eller meditere under vandfaldet fra den store, generøse regnbruser. Vores yndlingsfeature er, at der er installeret en pejs i alle værelser.


På The Chedi Andermatt mødes klassisk og moderne i alle detaljer - stilen er ekstravagant og vakler ikke et sekund. Det smukke træ kombineret med natursten og de i alt 200 pejse skaber et intimt og alligevel visuelt slående interiør hele vejen igennem - fra den slanke lobby til de skønne restauranter, den helt unikke og smukke spa og de fantastiske værelser og suiter. 


INSIDER

Det eksklusive schweiziske hotel har selvfølgelig skibutlere, der sørger for, at I kommer fuldstændig overskudsagtige ud i sneen fra ski loungen. Tænk varm kakao i behagelige sofaer, mens de lune tørre skistøvler bliver hentet, top shelf lejeudstyr og hjælp med finjustering. 

FACTS

Flyvetid til Zürich: 1t 45m

Bedste periode: Vinter til ski, sommer til vandring

Tidsforskel: Ingen tidsforskel 

GOURMET, SPA & SKILØB I SÆRKLASSE

GOURMET GALORE & FONDUE

På den udendørs terrasse The Courtyard gør roen og den sprøde bjergluft godt helt ind i marven - og her giver den smukke udsigt igen et glimt af den luksus, der i det hele taget omfavner dig på The Chedi Andermatt. I midten af The Courtyard er der skøjtebane, og I kan nyde ristede kastanjer og glögg pakket ind i bløde varme tæpper eller spise på rustikke The Chalet. Det kulinariske niveau er generelt tårnhøjt på The Chedi, og The Restaurant serverer madoplevelser i de hyggelige omgivelser. Et af højdepunkterne for enofile og oste-elskere er The Wine and Cheese Cellar, hvor The Chedis kyndige personale gerne forklarer og lader jer smage. The Japanese Restaurant, der netop har modtaget sin første Michelin-stjerne, har egen sake sommelier og kan prale af det største udvalg af sake i Schweiz. Der er sushi, sashimi, tempura og teppanyaki på kortet. Hvis I skal gå all in anbefaler vi en 10-retters Kaiseki-menu.  Schweiz er oste-fonduens højborg, og på Chedis Club House, der ligger med udsigt over søen, er stemningen til fondue optimal. Men I skal ikke snyde jer selv for at spise ude - Andermatt er en charmerende og hyggelig by, og vi kender de bedste restauranter. 


VERDENSKLASSE SPA 

Efter en dag i sneen er forkælelsen i The Chedis suveræne spa mere end himmelsk. Synk ned i en verden af afslapning og zen i de smukke rolige omgivelser. Der er en 35m indendørspool  og en 12m udendørspool med en vidunderlig udsigt til Alperne, sauna, eksklusive behandlingsrum, en tibetansk lounge med bløde senge og en lang liste af de ypperste behandlinger. Det er ikke uden grund at The Chedis spa har vundet flere priser. Fitnesscentret er med det nyeste udstyr, der er gratis holdtræning og vi booker gerne en af de dygtige personlige trænere til jer under opholdet. 


SNEKLÆDTE ALPETOPPE

Andermatt ligger i det centrale Schweiz i Lake Lucerne-regionen. Skiområdet ligger i mellem 1440 meters og 2963 meters højde over havets overflade. Om sommeren byder Andermatt på vandring, cykelture og golf i det betagende område. Skiområdet er kendt for den unikt smukke udsigt over 600 alpine toppe fra Gemsstock. Andermatt er en gammel kurby, og dens beliggenhed i højderne skaber høj snesikkerhed sæsonen igennem. 


Søger man nogle lettere pister, kan man tage mod Nätschen/Gütsch, der har overvægt af brede børnevenlige pister ud af de i alt 21 km pister området byder på. De resterende 31 km pister finder I ved Gemsstock. Med det rigtige liftkort i lommen kan I forstørre udvalget med yderligere 127 km lækre, velpræparerede pister - herunder 40 km sorte i Gotthard Oberalp Arena. Liftkortet kan opgraderes til områderne Gemsstock, Nätschen/Gütsch og Sedrun-Oberalp, hvis I ønsker det største udvalg af pister. Langrendsløbere og dem med hang til skisko har også gode muligheder. Se terrænkortet her.