Stadt Wien

Zell am See

Kontakt os

Stadt Wien

Zell am See

Kontakt os

Om stedet

Det hyggelige familiedrevne Hotel Stadt Wien er beliggende meget centralt i smukke omgivelser bare 500 m fra centrum af den charmerende, gamle østrigske bjerglandsby, Zell am See. Stadt Wien emmer af autentisk østrigsk stemning, og familien Schwaninger byder velkommen med varm og personlig imødekommenhed. 


På Stadt Wien bor I med halvpension. Dagen starter med en dejlig frisk morgenbuffet, hvor der både er cereals i lange baner, oste, pølser og skinker og æg i diverse afskygninger, som tilberedes efter dit eget ønske ved buffetten. Efter en lang dag på pisten, bliver I mødt i hotellets lounge ved den åbne pejs med en let after-ski snack - det kan være en skål varm suppe med brød eller lignende - og altid hjemmebagt kage bagt efter farmors himmelske opskrifter. Lige hvad man trænger til. Middagen starter med en enorm frisk og indbydende salatbuffet, som følges op af en dejlig hovedret. Børnene plejer at boltre sig lystigt omkring den store buffet, som bugner af veltillavede, traditionelle østrigske lækkerier - og der er masser af dem. Og hvis der er plads til at klemme mere ned - så frister dessertbuffeten med både tærte og is ad libitum.


Efter en lang dag på pisten, er det ren forkælelse at indfinde sig i hotellets spa-område, “Vital-Oase”, som I frit kan benytte. Her kan I både nyde den opvarmede udendørs pool, som I kan svømme ud i indefra, boblebad, flere forskellige saunaer og dampbade, oplevelsesbade, urte/tang-bad, saltgrotte, massage, kosmetik, skønhedsbehandlinger og mange andre skønne ting. Poolen plejer at være et kæmpe hit for børnene.
Der er blot 300 m til liften, som fragter jer op i området, og lige udenfor hotellets dør går den gratis skibus. Når benene er trætte og eftermid-dagskagen og kaffen kalder, kan I stå på ski direkte hjem til hotellet.

INSIDER

80days kan give jer 20 % på skileje, hvis I bestiller hjemmefra. Ski og støvler vil stå klar til tilpasning i skikælderen på Hotel Stadt Wien samme eftermiddag/aften, som I ankommer, så det kan ikke være nemmere. Der er en meget velfungerende dansk skiskole i byen - både med hold og private timer.

FACTS

FLYVETID TIL SALZBURG // 2t

BEDSTE PERIODE // Vinter

TIDSFORSKEL // Ingen tidsforskel

ski, eat, relax


Zell am See ligger i Europa Sportregion og omfatter Kaprun og den berømte gletscher Kitzsteinhorn - et fantastisk dejligt og alsidigt område der  nåes med et og samme liftkort. Der er blot 300 m til liften, som fragter jer op i området, og lige udenfor hotellets dør går den gratis skibus. Når benene er trætte, og eftermiddagskagen og kaffen kalder, kan I stå på ski direkte hjem til hotellet. Det er også muligt at stå ud på ski fra hotellet, men det kræver, at I skal op ad en skrænt for at komme op på pisten, hvilket kan være en lille udfordring for de helt små.

I juli 2014 stod Stadt Wien klar efter en gennemgribende renovering af størstedelen af hotellet, og familien Schwaninger kunne byde gæsterne velkommen i 45 rummelige, lyse værelser og suiter - herunder to-værelses familiesuiter med plads til op til 6 personer. Indretningen er smuk og enkel i lækre naturmaterialer og skønne farver. Ifølge Christian - som er kommet på hotellet med sin familie igennem de sidste 5 vintersæsoner, har hotellet virkelig fået et flot og smagfuldt løft. 

Området har ialt 138 km piste, der betjenes med ialt 53 lifte. Længste nedfart er 7 km, og alle piste er forsynet med snekanoner. Her bydes på brede piste og smukke sneplateauer. Udfordringsmæssigt er der noget for enhver smag med skovterræn ved Zell am See og skiløb i højder mellem 2.000 og 3.000 meter ved Kitzsteinhorn. De brede piste er perfekte til børnene, som også har deres eget "Kinderland" på Schmittenhöhe.

Selvom der er en lille tur med skibustil Kitzsteinhorn ved Kaprun - så er det bestemt turen værd, når I når området ved toppen. Hvis der er brug for større udfordringer end terrænet byder på, er der også en Funpark på Kitzsteinhorn i 2.800 m højde. På Kitzsteinhorn uddanner den østrigske skiskole sine skilærere, og i området træner flere landshold og eliteløbere. Gletscheren Kitzsteinhorn har nogle super gode off piste og giver god snesikkerhed - så her findes mulighed for skiløb året rundt.