nira Alpina

nira alpina

Det smukt designede og luksuriøse boutique-hotel, Nira Alpina, er lokaliseret i det schweiziske ski-resort, Surlej - placeret midt i det skønne skiområde Silvaplana og Sills. Her får I ski-in ski-out, hvilket vil sige, at I kan stå på ski helt hen til hotellets indgang.

Hotellet er smukt designet i træ og overalt er der store panoramavinduer, som åbner op til en imponerende udsigt til de sneklædte bjerge. Her indtages middagen med udsigt til både stjerner og måneoplyste bjergtinder. Efter en lang dag på ski, er det ren salighed at synke ned i de magelige loungesofaer oppe i rooftop-baren og nyde en kaffe, varm chokolade eller en drink før middagen - udsigten tager næsten pusten fra jer.

Hotellet har 70 skønne og lyse værelser med terrasse eller balkon / juniorsuiter med stor balkon - alle individuelt indrettede med skønne senge, dundyner og økologisk og allergivenligt sengelinned. De to typer værelser er begge rummelige med terrasse eller balkon. Der er desuden store, lækre suiter, hvor det er muligt at have 2 børn optil 12 år boende gratis.
Her er børn meget velkomne, og i højsæsonen er der Kid's Club og børnepasning til børn over 3 år. Der er ligeledes taget hensyn til børnene i restauranterne, hvor der er mulighed for at bestille mad, der er særligt udtænkt til små sultne ganer.

INSIDER

Skiskolen arbejder i øjeblikket på at finde en dansktalende instruktør til højsæsonen, men påpeger at deres skilærere er dygtige og vant til at undervise børn med mange nationaliteter, at børnene er glade og trygge, har det sjovt sammen og ikke mindst lærer noget.

FACTS

Flyvetid: 1t 50m 

Bedste periode: Vinter

Tidsforskel: Ingen tidsforskel

let it snow

Hotellet har et samarbejde med byens bedste skiskole, som er lokaliseret 5 minutter fra hotellet ved en børnebakke, hvor de mindste kan komme trygt og godt i gang med skiløbet. Her er masser af sjov og hygge for børnene og nogle erfarne og engagerede ski-instruktører. Instruktørerne er engelsk- og fransktalende.


Nira Alpina tilbyder den nemmeste og hurtigste forbindelse til terrænet i St. Moritz regionen, idet der via en kort gåtur igennem den glasover-dækkede passage fra hotellet, er direkte forbindelse til den centrale Corvatsch kabinelift-station, der fragter skiløbere, snowboarders og sne-hikers nemt og hurtigt op til den øverste bjergstation i de østlige alper i 3303 meters højde. Det er også muligt at stå af på mellemstationen i 2702 meters højde.

Nira Alpina har et lækkert Fitness- og Spaområde og tilbyder en lang række afstressende behandlinger. Det er en god idé at booke de populære behandlinger hjemmefra, da der hermed er sikkerhed for, at der er tider at få. Børn er velkomne i den 'våde' del af området. Der er ikke pool, men et stor lækkert varmtvandsbassin / jacuzzi. Der er i skikælderen mulighed for at varme støvlerne op til næste dags tur på bakkerne.

Trænger I til afveksling fra skiløb og snowboarding, kan I prøve kræfter med discipliner som hiking, slædeløb, skøjtning, bobslæde, hesteridning, is-polo, sky-diving, hang-gliding og mere til. Børn under 12 år bor gratis på forældrenes værelse, så længe de eksisterende sengepladser benyttes, og der er derudover også mulighed for ekstra sengeopredning til større familier.