Hôtel BEAUREGARD

Frankrig

Kontakt os

HÔtel beauregard

Frankrig

Kontakt os

I hjertet af Aravis-bjergene i De Franske Alper ligger den lille charmerende savoyenske landsby La Clusaz. Byen, der ligger for foden af bjerget, er ikke som de hypermoderne resortbyer – her er den hyggelige stemning intakt med små cafeer, snoede gader og lave huse med svalegang, samtidig med at skifaciliteterne er i top. Det er en perfekt destination, hvis man vil have godt skiløb, god atmosfære og byliv. Når sneen er faldet, og tagene er dækket i hvidt, ånder det ren alpeidyl. Det fire-stjernede Hôtel Beauregard er efter vores mening et af de mest autentiske og hyggelige skihoteller i byen, og her får I en behagelig base til skiferien til en god pris. Det er ski-in/ski-out med nærmeste skilift blot 100m væk fra hotellets hoveddør, og La Clusaz ligger praktisk kun en times kørsel fra Geneve. Rejser I med yngre børn, fungerer dette hotel perfekt – ingen dikkedarer og her er alt I har brug for. Ønsker I mere luksus, skal I bo på det fantastiske fem-stjernede hotel Au Coeur du Village, der også ligger i La Clusaz. 


Alpehotellet Beauregard er bygget i chalet-stil, og de 95 hyggeligt indrettede værelser har alle privat balkon med udsigt til bjergene. Der er dobbeltværelser, familieværelser og værelser med interconnecting doors, hvor I kan være op til seks personer. Der er små gode kroge på hotellet, hvor man kan slappe af med en kop varm kakao eller en drink om eftermiddagen. Til børnene er der legerum med spil, film og aktiviteter efter dagens dont på bakkerne.

Hvis de trætte skistænger trænger til en velgørende svømmetur (eller hvis du bare ikke gider stå på ski), har Beauregard en skøn, opvarmet swimming pool, Jacuzzi, Hammam og sauna. Hvis I har lyst til en spadag, kan vi anbefale zen zonen Cristal Spa på Au Coeur du Village.

80days VINTERFERIE 2018 (UDSOLGT I UGE 7)

Alle værelser på Hôtel Beauregard er nu udsolgt i uge 7. Vi har stadig få flybilletter tilbage på den bedste direkte afgang fra København til Geneve i uge 7, og der er på skrivende tidspunkt få pladser på Au Coeur de VillageAltapura eller W Verbier. Ellers kan flybilletter købes flight only til kun 3.000 kr. per billet.


Udrejse lørdag 10/02 

København - Geneve 14:35 - 16:30


Hjemrejse lørdag 17/02 

Geneve - København 11:00 - 13:00


Christian og Lotte fra 80days hopper selv i skistøvlen i De Franske Alper med deres respektive familier i vinterferien, så det kan kun blive sjovt!


Alle vores rejser er skræddersyede, og derfor er to rejser ikke ens. Men da flyene til Geneve i vinterferien altid bliver revet væk, har vi reserveret et begrænset antal til jer på de bedste afgange med SAS. Det betyder I kan få dem til en super pris, og vi sørger for lækre hoteller og transfer til La Clusaz. Ring til Christian for priser på skiferien på 53 53 60 03, hvis I rejser i andre konstellationer eller ønsker andre datoer. 


INSIDER

Byen La Clusaz ligger i 1.100 meters højde, ski-området vender nærmest mod nord og de sidste skilifter - der kører op til 2.600 meter - lukker først til maj. Se terrænkortet her.

FACTS

FLYVETID // 2t til Geneve og 1t transfer til La Clusaz

BEDSTE PERIODE // Vinter

TIDSFORSKEL // Ingen tidsforskel

CHARMERENDE ALPEHYGGE

Frisk, autentisk og lokalt er nøgleord i hotellets hyggelig restaurant. Stilen er traditionelt fransk køkken med rustikke retter, der er lavet med kærlighed og omhu fra bunden. Morgenmaden serveres i de lyse omgivelser, og her er alt hvad hjertet og maven begærer inden I begiver jer ud i sneen. Om aftenen spreder hyggen sig, og den franske bevidsthed for kvalitet og den gode smag er i højsædet, når det gælder både mad og vin. 


Skiterrænnet i La Clusaz består af fem mindre områder, der er virkelig godt forbundet og ligger mellem 1100 og 2600 meters højde. Der er 84 pister og 125 km skibakker, der alle er nem adgang til med netværket af moderne skilifter. Området er ikke gigantisk stort, men skiløbet er varieret, der er noget for de grønne begynderne og børn samt for de sortbæltede eksperter. Der er også en fun park med hop og rails og dejlige langrendsområder, hvor I også kan prøve kræfter med skiskydning. Snefaldet er statistisk set godt over vinteren, og derfor kan der ofte løbes på ski i fem af årets måneder. Det faktum at La Clusaz har opfostret flere store skiløbere i flere forskellige discipliner, er et godt bevis på områdets høje kvalitet og potentiale.

Noget af det skønne ved La Clusaz er, at byen både kan noget for entusiastiske skiløbere og dem, der tager med for at nyde den afslappede alpestemning og familietiden efter dagens tur på pisterne. Mens de andre boltrer sig i sneen kan ikke-skiløbere besøge det hyggelige mandagsmarked, hvor man blandt andet kan shoppe den famøse Reblochon-ost, savoyensk skinke og Aravis-likør, drikke café au lait med en god bog i hånden, tage på ture med guide og sneskoene på i de betagende omgivelser eller tage et smut til den charmerende og historiske by Annecy, der ligger ved søen af samme navn.