Hamilton lodge

Zweisimmen - Schweiz

Kontakt os

Hamilton lodge

Belalp - Schweiz

Kontakt os

HIP, Heidi and Hearty - oppe på bjerget med ægte ski-in ski-out. Salige skiferie-drømme for hele familien bliver til virkelighed på Hamilton Lodge Zweisimmen og Belalp ved Gstaad i Schweiz. Med en sjælden smuk beliggenhed oppe på bjerget - lige ved siden af liften, og som de eneste lodges i området med ski-in ski-out. De små skiløbere er velkomne på skiskolen fra de er 4 år. Hamilton Lodge Zweisimmen ligger lige ved siden af gondolen, som I tager for at komme ned til skiskolen, der har mødested nede i dalen ved siden af gondolen. Alternativt kan I stå på ski direkte ned i dalen til mødestedet.


For ti år siden lagde det hollandsk par, John og Jacqueline Wegink, tilværelsen om og begav sig ind i et liv i hotelbranchen i de schweiziske alper. Den første Hamilton Lodge, Hamilton Lodge Belalp (bilfri landsby i 2100 meters højde) i Oberwallis, lige over Naters, åbnede dørene i 2003. Og små 10 år senere - nærmere bestemt i december 2012 modtog den anden, Hamilton Lodge Zweisimmen sine første gæster på Rinderberg over Zweisimmen tæt på Gstaad. 


Hamilton Lodge Belalp ligger i øverst i området ved Aletsch gletsjeren, som er en del af UNESCO World Heritage. Her skal I bo, hvis I er til masser af off-piste. Udsigten er ubeskrivelig - og så er her ingen biler.
Hamilton Lodge Zweisimmen er mere familievenlig. Fra byen Zweisimmen i dalen tager I gondolen op til mellemstationen, der ligger i 1600 meters højde - Hamilton Lodge ligger blot et sneboldskast herfra. Det er også fra mellemstationen, at gondolen fører jer helt op på bjerget, når I står ud på ski. 


De fleste værelser har egen balkon. Hamilton Lodges store dækterrasse med eftermiddagssol er et kæmpe plus. Her kan I slappe af med en øl eller en varm kakao med flødeskum efter en dagens skiløb på bakkerne - og børnene kan lege og hygge i sneen med hotellets kælke.
På Hamilton Lodge bliver I budt velkommen - ikke bare af den velkendte knirken af glinsende frost-sne under støvlerne, men af en eventyrlig, varm og atmosfærefyldt schweizisk alpestemning - og en udsigt, der næsten tager pusten fra jer. 


Hver morgen bringer en lokal landmand morgenmaden op til lodgen - og I kan glæde jer til en super dejlig Farmers Buffet med nybagt brød og boller, frisk lokal ost og yoghurt, skinker, skønne oste, pølser og æg i flere udgaver. Så skulle alle være klar og ladt op til dagens skiløb på bak-kerne.


INSIDER

Jeres tur til Hamilton Lodge starter ved Rinderberg Bergbahn, hvor I hopper af på mellemstationen, og går de sidste 50 meter til Hamilton Lodge. Her venter jer schweizisk alpehygge i moderne rammer. 
Hamilton Belalp ligger i 2100 højdemeter, hvilket gør det helt unikt. Børneområdet ligger 100 meter fra hoveddøren, og det UNESCO bevarede område i baghaven giver rig mulighed for offpiste til alle niveauer. 

FACTS

Flyvetid til Genéve // 2t

Bedste periode // Vinter

Tidsforskel // Ingen tidsforskel

stå på en alpetop

Hamilton Lodge er - sammen med søster-lodgen Belalp - ejet af en hollandsk familie, der i 2012 restaurerede den originale gamle bjerghytte til den smukke, moderne lodge, der står i dag. De 22 værelser på Hamilton Lodge Zweisimmen er indrettet individuelt i super hyggelig, ægte schwizisk alpestil - masser af bjælker, træværk og sten fra området - og med detaljer i beton, der giver en virkelig lækker kontrast til det traditionelle. Her er store, rummelige værelser særligt beregnet til familier med køjesenge til børnene (44-48 m2) - og der er dejlige, hyggelige Deluxe Suiter med fritstående badekar på løvefødder, hvis I bare rejser to (28 m2). Alle værelser er indrettede i lyse farver og varme farver, moderne og alligevel med det traditionelle alpe-præg med fåreskind, tykke uldplæder og gevirer på væggene. 

Middagene på Hamilton Lodge er værd at se frem til. En dejlig tre-retters menu (to-retters til børnene), hvor I altid kan vælge i mellem to hoved-retter. Råvarerne er af super kvalitet og i trygge, kyndige hænder i køkkenet. Godt kød fra lokale gårde, friske fisk og grøntsager suppleret af dejlige schweiziske vine - serveret i den lune atmosfære i hyggelig bjælkehytte-stil.


Hamilton Lodge har et Spa & Wellness område, hvor I kan forkæle en træt og øm ski-krop i den alpine bio sauna med lokale urter eller i den klassiske finske sauna. Det er helt saligt at tage et dyp i én af de to store trætønder - den ene med koldt vand (og derefter sauna), den anden med varmt vand. Der er også en jacuzzi til at opbløde de ømme muskler. Gstaad Mountain Rides skiområdet er et af de største, mest alsidige og sikre skiområder i Schweiz.


Skiområdet ligger i mellem 1000 og 3000 meters højde, og fra Hamilton Lodge er der i Rinderberg-området ca. 105 km piste at udforske - 58% blå, 27% røde, 15% sorte. Området er perfekt for både børn og voksne. Til de erfarne skiløbere - og de der drømmer om kul-sorte piste og lækker off-piste, er der nem forbindelse til de omkringliggende ski-områder, som er inkluderet i liftkortet - herunder også den hyggelige, lokale togbane, der nemt og hurtigt fragter jer den korte tur (ca. 15 minutter) fra Zweisimmen til Gstaad, hvor I kan tage liftene op i området og nå til det højeste punkt, Dôme, der ligger 3016 meter.


Hamilton Lodge - både Belalp og Zweisimmen - har en helt unik fordel: den skønne beliggenhed oppe på bjerget. Her kan I nyde den tidlige morgensol, der langsomt kravler op over bjergtoppene og får sneen til at glinse og glimte på de nypræparerede piste - og det røde skær over bakkerne, når solen igen glider ned bag tinderne og efterlader himlen i fortryllende brand før mørket falder på.