ciasa salares

ciasa salares

Leder I efter et hotel, hvor der emmer af imødekommenhed og varme, behøver I ikke lede længere. Ciasa Salares er et lille, unikt, fire-stjernet hotel, som familien Wieser har drevet gennem 3 generationer og som har begejstret utallige gæster - både sommer og vinter. Familien Wieser får alle til at føle sig hjemme med deres oprigtige imødekommenhed. Stemningen er tilbagelæne, varm og hyggelig. 


Blot 200 meter fra hotellet finder I Armentarola liften og den dertil hørende piste af samme navn. Det siges, at være en af de smukkeste nedfarter på ski i verden. Pisten ender ved hotellet, og når man skal afsted om morgenen, kan I krydse vejen, tage skiene på og stå ned til liften. Hvis I ønsker det, er der naturligvis shuttleservice fra hotellet til liften. Den nærmeste skiskole ligger i kort afstand til hotellet, og skilæreren henter gerne børnene på hotellet.


Ciasa Salares er beliggende i de italienske Dolomitter ca. to km fra San Cassiano i en af de flotteste dale, Val Badia. Selvsamme Dolomitter som Le Corbusier har benævnt "den smukkeste, naturlige arkitektur i verden". San Cassiano ligger i 1.500 meters højde og regnes - både hvad angår sol- og snesikkerhed - for at være en destination i den helt rigtige ende af skalaen. Det er en meget autentisk og charmerende by med en lille hyggelig gågade.  After-skien er ikke på et buldrende højt niveau, men emmer af atmosfærefyldt bjerg-hygge.


Når I får lyst til lidt ekstra selvforkælelse - eller hvis ungerne ikke har fået brændt al krudt af på skibakken - så hop ned i hotellets 'Beaty Spa Vives', hvor der både er en dejlig indendørs pool, dejlig Jacuzzi, dampbad og sauna. Spa'en tilbyder naturligvis også forskellige behandlinger & massager.


INSIDER

Innsbruck og Venedig er de nærmeste lufthavne, henholdsvis 150 og 200 km væk. SAS flyver direkte til Venedig. I kan med fordel leje en bil i lufthavnen til den videre transport - eller overlade til os at arrangere jeres transfer mellem lufthavnen og San Cassiano.

FACTS

Flyvetid til Innsbruck: 2t

Bedste periode: Vinter

Tidsforskel: Ingen tidsforskel

Perfekt til alle

Selve nærområdet i San Cassiano giver adgang til 130 km piste, og der er skis-on forbindelse til Alta Badia, Val Gardena, Val di Fassa og Arabba/Marmolada - ialt 500 km piste. Der er virkelig noget for enhver smag, temperament og niveau. Derfor er området super velegnet, hvis man er en gruppe, hvor man står på ski i forskellige niveauer - fra begynder til øvet - og er derfor også en perfekt destination for børnefamilier.

Ønsker I mere udfordring under brædderne eller boardet, er der med jeres liftkort direkte forbindelse til verdens største skisystem, Dolomiti Superski, som dækker 12 områder, 450 lifte og ialt 1220 km piste, så der skulle ikke mangle oplevelser på ski i dette fantastiske område.


Har de større børn - og ikke mindst de voksne lyst til en dagstur, skal man prøve Sellaronda ruten - en rundtur hvor man passerer gennem Selva, Colfosco, Corvara, Arraba og Canazei. Turen tager ca. 4-6 timer afhængig af liftkøer og selvfølgelig, hvor hurtigt man står på ski. Det er en god idé at tage afsted omkring kl. 9 om morgenen, hvis man skal undgå de værste liftkøer ved Arraba. Husk at gøre turen "i urets retning" med solen - spørg eventuelt på hotellet, hvis I bliver i tvivl.


CIASA SALARES - SOMMER

UNESCO har udnævnt Dolomitterne til at være blandt de smukkeste bjerge i verden. Sommeren i Alta Badia er for gæster i alle aldre - der er skønne oplevelser for både børn og ældre, familier og par. Ciasa Salares byder på de perfekte omgivelser til en aktiv ferie. Den smukkeste natur rig på frodig fauna inviterer til dejlige vandreture i forskellig sværhedsgrad - med eller uden børn og med eller uden guide. Klatring på de rå bjergskråninger og -vægge, mountainbiking og vejcykling er lige for næsen - og der er en nihullers golfbane for dem, som har lyst til at svinge køllerne på den smukke, udfordrende bane omgivet af de beroligende bjerge. I kan fiske efter ørred i den lille bjergsø, Sompunt, I kan svømme i den lille biotope sø i Corvara, underholde jer - og børnene, i den nærliggende forlystelsespark med en fantastisk svævebane til børn og barnlige sjæle. I kan besøge Ladin Museet i San Martino og stifte bekendtskab med Ladinernes kultur, oprindelse, sprog og traditioner.


Aktivitet forpligter jo ikke til fysisk aktivitet - det kan også være afslapning, hvor fokus er at nyde roen, bjergluften og bjergenes beroligende effekt på sjælen. Læs en god bog i solen på de bløde solsenge i haven, frisk jer op med en tur i poolen og en dejlig massage i spa'en - og forkæl jeres maver med det vidunderlige italienske køkken på hotellet og på byens restauranter.