Bergland Hotel

Sölden

Kontakt os

Bergland Hotel

Sölden

Kontakt os

Hotel Berglands filosofi er meget enkel - "Udsøgt nydelse med aktiv afslapning!", og der er ingen tvivl om, at rammerne, for at nydelsen kan folde sig ud, er perfekte. Hotellets placering i hjertet af den øverste tyrolske bjergby, Sölden, med uforstyrret udsigt over bjergene og hyggelig, stilfuld atmosfære, gør Bergland Hotel til en østrigsk perle indenfor skihoteller.  


Det charmerende fire-stjernede hotel ligger i centrum af landsbyen og ligger blot et stenkast fra den livlige atmosfære, der kendetegner Sölden både dag og nat, men stadig langt nok væk til at nyde fred, ro og nærhed til naturen. Hotel Berglands filosofi er meget enkel - "Udsøgt nydelse med aktiv afslapning!", og der er ingen tvivl om, at rammerne, for at nydelsen kan folde sig ud, er perfekte.


Hver morgen bliver I mødt af en overdådig morgenbuffet med et indbydende udvalg af lækre økologiske, lokale råvarer - her er det en fryd at fylde depoterne op til en lang dag i bakkerne. Om aftenen byder restauranten på 5 eller 6 veltillavede retter. Restauranten gør en ære ud af at benytte sig primært af økologiske og sunde produkter - lækre lokale ost, pinjekerne-snaps, hjemmebagt brød, mælk fra det lokale kvæg, velsmagende kød samt et udvalg af udsøgte vine. Der er selvfølgelig en cigar lounge til en stund efter middagen.

INSIDER

Bergland ligger super centralt i Sölden - tæt på den nye Centrum Cable Car. Hotellet er ét af de få eksklusive designhoteller i Sölden og kan blandt andet bryste sig af en helt fantastisk 1.700 m2 stor tagterasse med spa-område og pool. Højeste pist ligger i 3340 meter.

FACTS

Flyvetid til Innsbruck // 2t

Bedste periode // Vinter

Tidsforskel // Ingen tidsforskel 

alpin gourmetstil

Værten, Sigi Grüner, er landmand helt ind i hjertet. Han opdrætter sin egne får og er ekspert i velsmagende, saftigt lammekød. Prøv det én gang og lam vil aldrig smage af det samme igen. Udover maden byder Bergland på et spændende vinkort med over 200 håndplukkede rigtig gode vine - de fleste fra østrigske vinbønder. Bergland byder på en ugentlig vinsmagning i den hyggeligt hvælvede vinkælder. Og kunne det friste, er det muligt at slappe af med en god cigar efter middagen i loungen indrettet til formålet.

Som det første Design Hotel i Ötztal, har Bergland gjort meget for at omdefinere begrebet 'Alpine livsstil'. Uanset hvor I kigger hen, vil I opleve naturen. Både i arkitekturen, der forener det traditionelle og det moderne, og i den måde, hvorpå naturen afspejles i hotellets indre. Værelserne på Bergland er store, hyggelige og rummelige. Smagfuldt indrettede med moderne design og naturlige materialer, og alle værelser har egen balkon eller terasse og satellit-tv.


Det 1.700 m² Sky Spa over tagene i Sölden byder på en dejlig indendørs pool, et udendørs boblebad, en bio-sauna, finsk sauna, diverse rekreative områder og et aerobic- og fitnesslokale. Massage og skønhedsbehandlinger tilbydes også.
Hotel Bergland tilbyder en bred vifte af sportsaktiviteter, herunder guidede skiture og is-klatring. Der er også en sportsforretning på hotellet. Wi-Fi adgang i offentlige områder og parkering er til rådighed gratis. Hotel Bergland har også en underjordisk parkeringsplads.