Au Coeur Du Village

La Clusaz

Kontakt os

Au Coeur Du Village

La Clusaz

Kontakt os

La Clusaz er ikke bare hjembyen for den lækre, franske Reblochon ost - den er efter vores mening en lille sjælden perle og en fantastisk ramme for en dejlig ferie som par eller med familien.


Den hyggelige franske bjerglandsby, La Clusaz, er stadig lidt af en insider hemmelighed - stort set uopdaget, chik, charmerende, smuk og med rig mulighed for skiløb for alle niveauer. Restauranterne i byen er hyggelige og laver virkelig god, autentisk fransk mad til rimelige priser. De alpine restauranter på bjerget har også det ægte franske blod løbende i sine årer.

Au Coeur du Village er et eksklusivt, hyggeligt og tjekket lille chalet - et smørhul beliggende behændigt ved foden af pisterne. Her er tænkt på alt. Der er en skileje shop, der varmer jeres støvler til morgendagens skiløb, et skab i soveværelset med indbygget tørringsystem til jeres fugtige skitøj, karbad med massagedysse, store bløde senge - og i det hele taget er suiterne super lækkert, stemningsfuldt rustikt indrettet i lyse og mørke natur-farver og -materialer med masser af træ og ægte skindtæpper og -puder.

80days VINTERFERIE 2018

Alle vores rejser er skræddersyede, og derfor er to rejser ikke ens. Men da flyene til Geneve i vinterferien altid bliver revet væk, har vi reserveret et begrænset antal til jer på de bedste afgange med SAS. Det betyder I kan få dem til en super pris, og vi sørger for lækre hoteller og transfer til La Clusaz. Ring til Christian for priser på skiferien til Au Coeur de Village på 53 53 60 03. 


Christian og Lotte fra 80days hopper selv i skistøvlen i De Franske Alper med deres respektive familier i vinterferien, så det kan kun blive sjovt!


Udrejse lørdag 10/02 

København - Geneve 14:35 - 16:30


Hjemrejse lørdag 17/02 

Geneve - København 11:00 - 13:00

INSIDER

Byen La Clusaz ligger i 1.100 meters højde, ski-området vender nærmest mod nord og de sidste skilifter - der kører op til 2.600 meter - lukker først til maj. Se terrænkortet her.

FACTS

Flyvetid til Genéve // 2t

Bedste periode // Vinter

Tidsforskel // Ingen tidsforskel

Fransk forkælelse  

Restauranten serverer uanstændigt lækker mad, som kun det franske køkken kan lave det - kammuslinge tatar, foie gras og hummer kogt på fire forskellige måder.

Hotellets smukke spa indbyder til selvforkælelse med en smuk indendørs pool med udsigt over bjergene, dampbad, hammam og fem lækre, lyse behandlingsrum. Behandlingerne spænder fra fremragende orientalsk helkrops-massage til skønne scrub- og ansigtsbehandlinger.

Ligeså perfekt her er klædt i hvidt - ligeså vidunderligt er her, når bjergene er grønne og alpefaunaen blomstrer frodigt. Når sneen smelter og bjergene forvandler sig til grønne bakker med farverige, duftende blomster, byder La Clausaz på masser af muligheder for en skøn, aktiv ferie for hele familien. Udover de smukke vandreture i bjergene med frokoststop på de hyggelige bjergrestauranter, er der mulighed for bjerklatring, mountainbiking, cykelture på de snoede veje til de nærliggende byer, sejl- og kajakture på den nærliggende sø - og fisketure. 
Den pittoreske lille by, Annecy, ligger ca. 45 minutter i bil fra La Clusaz og er bestemt et besøg værd. Her kan I - udover selve oplevelsen af den smukke by og dens omgivelser, besøge de skønne restauranter og caféer - sole og bade i den store Lac d'Annecy, som er en af Europas reneste søer.


Skiløbet er også rigtigt udmærket. Her er 130 kilomenter pister. Terrænet byder på skiløb i alle sværhedsgrader, ligesom der er rig mulighed for offpiste/freeride.