Altapura

Val Thorens

Kontakt os

Altapura

Val Thorens

Kontakt os

VAL THORENS I STIL

Aaah, siger både krop og sjæl, når I træder ind over dørtærsklen til 5-stjernede Altapura. Her mødes nordisk inspireret designer-lusksus, god stemning og dejlig atmosfære i en sand og vellykket afstemt treenighed. Hop i de opvarmede støvler i hotellets skirum, klik skiene på og stå direkte ud på Val Thorens pister i ét af Europas højest beliggende skisportssteder. Stoleliften Plein Sud har sin roligt vuggende, utrættelige færd mod pistens top lige udenfor hotellets vinduer.


FAMILIEVENLIGT DESIGNHOTEL

Altapura er en drøm for livsnydere med hang til luksus, hvad enten I søger en ferie fyldt med masser af skiløb, selvforkælelse eller bare rigeligt af begge dele. Altapuras 88 værelser, hvor af 27 er suiter, er spektakulære på alle måder og med fantastisk udsigt til bjergene - 6 værelser har egen balkon. Designet er nordisk inspireret, og hotellet er bygget i træ og sten med fokus på bæredygtighed. Stilen er et miks af lyst træ, rustikke sten, pels, skind og stoffer i lyse og varme jordfarver, skræddersyede møbler og masser af komfort i form af lækre senge og store badeværelser. På det integrerede Mac Mini TV kan I se de sidste nye film, surfe på det trådløse internet og forkæle mageligheden med roomservice. Børn er meget velkomne på Altapura, og de har deres egen børneconcierge. I det hyggelige børneområde er der sjove aktiviteter fra 12.30 - 20.30 dagligt.


VERDENS STØRSTE SKIOMRÅDE

Altapura ligger 2300 meter over havet i Val Thorens, der er en del af Les Trois Vallées, som betyder de tre dale. De Tre Dale er intet mindre verdens største skiområde forbundet alene af lifter og pister. Her kan I tage stoleliften op i 3.230 meters højde og klikke skiene på. Her er 600 kilometer hovedsageligt nordvendte pister, seks gletsjere og seks bjergtoppe på over 3.000 meter. Selv i mindre gode sæsoner er der ganske enkelt helt genialt skiløb for alle niveauer.


80days VINTERFERIE 2018

I bor 7 nætter på dejlige Altapura i Val Thorens. Direkte fly med fast SAS afgang fra København t/r, privat transfer fra lufthavnen til hotellet t/r samt halvpension er inkluderet i prisen. 


VINTERFERIEN I UGE 7 (BEGRÆNSEDE PLADSER!)

2 voksne i Classic Room                                                              fra kr. 53.000 

2 voksne og 1 barn (u. 12 år) i Club Room                                fra kr. 68.000  

2 voksne og 2 børn (u. 12 år) i Family Duplex Junior Suite     fra kr. 105.000 

2 voksne og 3 børn (u. 12 år) i Family Duplex Junior Suite     fra kr. 115.000 


Udrejse lørdag 10/02
København - Geneve 14:35 - 16:30

Hjemrejse lørdag 17/02
Geneve - København 11:00 - 13:00


Alle vores rejser er normalt skræddersyede, og derfor er to rejser ikke ens. Men da flyene til Geneve i vinterferien altid bliver revet væk, har vi i god tid reserveret et begrænset antal til jer på de bedste afgange med SAS i uge 7, som er absolut højsæson på i Val Thorens. 


UDENFOR VINTERFERIEN

Hvis I har mulighed for at rejse uden for højsæsonen, er priserne på rejsen lavere. Rejs for eksempel i perioderne 16 december – 22. december 2017 eller 19. januar – 9.februar, 3. marts – 6. april 2018. Her ses priseksempler på 7 nætter på Altapura, hvor direkte fly med SAS fra København t/r lørdag til lørdag, privat transfer fra lufthavnen til hotellet t/r samt halvpension er inkluderet i prisen:


2 voksne i Classic Room                                                        fra 45.000 kr.

2 voksne og 1 børn i Classic Room                                      fra 57.000 kr.

2 voksne og 2 børn i Deluxe Room                                      fra 76.000 kr.
2 voksne og 3 børn i Family Duplex Junior Suite                fra 99.000 kr.

INSIDER

Val Thorens har et seks kilometer langt toboggan slæde-løb samt is-rally og mountainbike på pisterne om natten. Skileje og liftkort kan alt sammen klares på hotellet.

FACTS

Flyvetid til Val Thorens // Geneve: 2t Chambery: 1t 45m, Grenoble: 1t 50m,

Bedste periode // Vinter

Tidsforskel // Ingen tidsforskel

FORKÆLELSE OFF PISTE

WELLNESS & SPA

Det er ren wow-faktor, når I træder ind i det 1000 m2 store Spa Pure Altitude, der imponerer med sit enkle og indbydende birketræs-tema. Her kan I nyde de traditionelle spafaciliteter som sauna, Jacuzzi, indoor/outdoor pool og dampbad - men også de mere avancerede lækkerier som ’Nordic Spiral’. Sidstnævnte tager dig på en rejse gennem kolde og varme sanseoplevelser, som kan vække enhver skitræt krop til live! Desuden er der er skøn menu af alt, hvad I kan drømme om af skønhedsbehandlinger. Der er også gym, hvis benene ikke er for trætte efter dagens leg på pisterne. 


FONDUE & FOODIES I SNEEN

Alle garvede skiløbere ved, at en lang dags skiløb bør slutte med en god omgang raclette eller fondue. På La Laiteria kan den slutte med en champagne- eller trøffelfondue, der får bjergmusvitten til at pippe lystigt. Er der mulighed for at klemme bare en smule ned, kan vi anbefale at slutte festen af med den berømte Mont Blanc kage, fromage blanc med blåbær og traditionel cheesecake. Enfant Terribles - Val Thorens er Altapuras hippe brasserie.  Et idéelt spot hvis I er i humør til at blive forført af en lækker menu af klassiske retter i glamourøse omgivelser med en festlig atmosfære. Her fortsætter den gode stemning ud de på tidlige morgentimer.

På Le2Mille3 kan I nyde en virkelig skøn frokost på den fantastisk terrasse med kig til toppen af Caron. Her kan I vælge dagens ret fra grillen, hapse noget hurtigt fra snack-menuen eller smæske jer i et udvalg af mindre retter og lækkerier fra dessertbordet. Det kan godt lade sig gøre både at forkæle ganen med kulinariske fornøjelser og være hurtigt tilbage på pisten, og det er også her I spiser med halvpension. Om aftenen brillerer kokkene med et udvalg af saligheder fra Rotisseriet og den store asiatiske wok, dejlige pastaretter, skønne lokale oste og desserter. Der er ingen risiko for at gå brødflov i seng. Alle tre restauranter på Altapura er anbefalet i Michelin Guiden, så et "bon appetit" er på sin plads!