Altapura

Altapura

VAL THORENS I STIL

Aaah, siger både krop og sjæl, når I træder ind over dørtærsklen til 5-stjernede Altapura. Her mødes nordisk inspireret designer-lusksus, god stemning og dejlig atmosfære i en sand og vellykket afstemt treenighed. Hop i de opvarmede støvler i hotellets skirum, klik skiene på og stå direkte ud på Val Thorens pister i ét af Europas højest beliggende skisportssteder. Stoleliften Plein Sud har sin roligt vuggende, utrættelige færd mod pistens top lige udenfor hotellets vinduer.


FAMILIEVENLIGT DESIGNHOTEL

Altapura er en drøm, hvad enten I søger en ferie fyldt med masser af skiløb, selvforkælelse eller bare rigeligt af begge dele. Altapuras 88 værelser, hvor af 27 er suiter, er spektakulære på alle måder og med fantastisk udsigt til bjergene - 6 værelser har egen balkon. Designet er nordisk inspireret, og hotellet er bygget i træ og sten med fokus på bæredygtighed. Stilen er et miks af lyst træ, rustikke sten, pels, skind og stoffer i lyse og varme jordfarver, skræddersyede møbler og masser af komfort i form af lækre senge og store badeværelser. På det integrerede Mac Mini TV kan I se de sidste nye film, surfe på det trådløse internet og forkæle mageligheden med roomservice. Børn er meget velkomne på Altapura, og de har deres egen børneconcierge. I det hyggelige børneområde er der sjove aktiviteter fra 12.30 - 20.30 dagligt.


VERDENS STØRSTE SKIOMRÅDE

Altapura ligger 2300 meter over havet i Val Thorens, der er en del af Les Trois Vallées, som betyder de tre dale. De Tre Dale er intet mindre verdens største skiområde forbundet alene af lifter og pister. Her kan I tage stoleliften op i 3.230 meters højde og klikke skiene på. Her er 600 kilometer hovedsageligt nordvendte pister, seks gletsjere og seks bjergtoppe på over 3.000 meter. Selv i mindre gode sæsoner er der ganske enkelt helt genialt skiløb for alle niveauer.


INSIDER

Val Thorens har et seks kilometer langt toboggan slæde-løb samt is-rally og mountainbike på pisterne om natten. Skileje og liftkort kan alt sammen klares på hotellet.

FACTS

Flyvetid til Val Thorens /Geneve: 2t Chambery: 1t 45m, Grenoble: 1t 50m

Bedste periode: Vinter

Tidsforskel: Ingen tidsforskel

FORKÆLELSE OFF PISTE

WELLNESS & SPA

Det er ren wow-faktor, når I træder ind i det 1000 m2 store Spa Pure Altitude, der imponerer med sit enkle og indbydende birketræs-tema. Her kan I nyde de traditionelle spafaciliteter som sauna, Jacuzzi, indoor/outdoor pool og dampbad - men også de mere avancerede lækkerier som ’Nordic Spiral’. Sidstnævnte tager dig på en rejse gennem kolde og varme sanseoplevelser, som kan vække enhver skitræt krop til live! Desuden er der er skøn menu af alt, hvad I kan drømme om af skønhedsbehandlinger. Der er også gym, hvis benene ikke er for trætte efter dagens leg på pisterne. 


FONDUE & FOODIES I SNEEN

Alle garvede skiløbere ved, at en lang dags skiløb bør slutte med en god omgang raclette eller fondue. På La Laiteria kan den slutte med en champagne- eller trøffelfondue, der får bjergmusvitten til at pippe lystigt. Er der mulighed for at klemme bare en smule ned, kan vi anbefale at slutte festen af med den berømte Mont Blanc kage, fromage blanc med blåbær og traditionel cheesecake. Enfant Terribles - Val Thorens er Altapuras hippe brasserie.  Et idéelt spot hvis I er i humør til at blive forført af en lækker menu af klassiske retter i glamourøse omgivelser med en festlig atmosfære. Her fortsætter den gode stemning ud de på tidlige morgentimer.

På Le2Mille3 kan I nyde en virkelig skøn frokost på den fantastisk terrasse med kig til toppen af Caron. Her kan I vælge dagens ret fra grillen, hapse noget hurtigt fra snack-menuen eller smæske jer i et udvalg af mindre retter og lækkerier fra dessertbordet. Det kan godt lade sig gøre både at forkæle ganen med kulinariske fornøjelser og være hurtigt tilbage på pisten, og det er også her I spiser med halvpension. Om aftenen brillerer kokkene med et udvalg af saligheder fra Rotisseriet og den store asiatiske wok, dejlige pastaretter, skønne lokale oste og desserter. Der er ingen risiko for at gå brødflov i seng. Alle tre restauranter på Altapura er anbefalet i Michelin Guiden, så et "bon appetit" er på sin plads!