På ski med
80days

SKIFERIE 80DAYS STYLE

Er I også til lyden af nyfalden sne, der knitrer under støvlerne? Det er vi og det er der mange af vores kunder, der også er. Vi har med udgangspunkt i vores kunders behov - primært familier med børn, håndplukket et eksklusivt lille udvalg af de bedste ski-hoteller i Europa. Vi har fokus på dejlige store værelser, familievenlighed, ski-in & ski-out, pool til de små, lækker mad, alsidigt terræn - og super stemning og atmosfære. 


Vi skræddersyer skiferier i hele ski-sæsonen, så kontakt os for tilbud på jeres rejse. 


PSST...


Vores ski-destinationer ligger i Østrig, Schweiz, Frankrig og Italien. Drømmer I om ski til andre destinationer - så tøv ikke med at tage fat i os. Vi kender til mange skønne steder, som ikke repræsenteres på hjemmesiden - og vi skræddersyer meget gerne jeres skiferie, lige som I ønsker den.VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE


Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.

LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.