new zealand

I kan lige så godt indstille jer på det. Når først I har taget den første lange tur til New Zealand, der har landskaber som taget direkte ud af den perfekte coffee table bog, vil I højst sandsynligt tilbage igen. Landet, der er verdensberømt for fuldstændigt unikke naturoplevelser, fantastiske vingårde, luksuriøse lodges og charmerende byer på både Nordøen og Sydøen, huser kun 4,5 millioner indbyggere på et areal, der er fem gange større end Danmark. Vi vil ikke tage jer ved næsen - rejsen er lang, og I skal højst sandsynligt ud på en af verdens længste flyveture fra Doha til Auckland. Men vi kan også uden rysten i stemmen sige, at turen uden enhver tvivl er det værd. Rejsen til New Zealand er en rejse for livet!  


Scenarierne i naturen skifter konstant, og forskellen mellem de forskellige regioner er enorm. Waihekes indbydende vingårde, der ligger et kort sejlads fra Aucklands summende havn, indbyder til varme aftenener med verdensklasse Sauvignon Blanc eller Pinot Noir i glassene og skaldyr på tallerknen. Sydøens mesterlige nationalparker blæser jer bagover med gigantiske bjerge med sne på toppene og fossende vandfald, der springer ud fra klipperne. Rotorua er det bedste vidne om New Zealands oprindelige folk Maoriernes kultur, historie og livsstil, der på en gang er imponerende og utrolig tankevækkende. Her finder I gejsere, geotermiske kilder og det mineralholdige velgørende vand, som er kendt for at gøre huden blød som silke. Flyv til toppen af de største gletsjere med helikopter, tag på vandring på en af de famøse “Great Walks”, se giganter på hvalsafari, drik noget af klodens bedste vin eller svæv over dalene i en paraglider eller faldskærm. På vores udvalgte lodges i New Zealands bedste hjørner, bliver I forkælet med udsigter, gourmetmad og venlig, afslappet service.

Uanset om I er til at flyve fra det ene sted til det andet, eller om I har lyst til at køre landet tyndt i en luksuriøs campervan, tilpasser vi rejsen til New Zealand til jeres personlige stil og drømme. Det har også en del at sige, om I rejser som par eller som familie med børn. Vi har rejst fra den nordligste spids til syd, og kan derfor lægge den perfekte rejseplan, rådgive jer i det nærmest uendelige udvalg af oplevelser og ikke mindst finde de helt rigtige hoteller og boutique lodges, der lever op til 80days' høje standarder. 

PSST...


En 80days rejse til New Zealand vil I huske for altid, uanset om I rejser som familie med børn, par eller venner sammen. Vil I opleve mere, mens I er på den sydlige halvkugle, kan rejsen kombineres med Australien eller en tropisk stillehavsø.VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE


Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.

LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.