FRANSK POLYNESIEN

Tahiti, Moorea, Bora Bora… bare navnene giver associationer til uendelige laguner, bast-skørte, store farverige tropiske blomster og bounty strande. Her får I en blomstrende autentisk kultur, madoplevelser på lokale restauranter, trekking i bjerge, et undervandsliv uden sidestykke og en overflod af prangende hibiscusblomster og kokospalmer. Fransk Polynesien strækker sig over et havområde på 5,5 millioner km2, og er dermed lige så stort som Europa. Landområderne over havoverfladen dækker imidlertid kun 4.000 km2, bestående af 118 øer fordelt på fem øgrupper. De vigtigste er Selskabsøerne, Marquesas-øgruppen og Tuamotuøerne. Ikoniske øer som Tahiti, Moorea, Taha’a og Bora Bora, som står på manges ønskeliste, finder man blandt Selskabsøerne. Marquesas er den nordligste øgruppe. Her sad Paul Gauguin og malede og hertil rejser man for naturen og kulturen - og hvis man har en drøm om en autentisk polynesisk tatovering. Tuamotoøerne byder på enorme laguner og dykning i verdensklasse.

 EVENTYR & AFSLAPNING

Glæd jer til den smukkeste natur i hele verden, øer og laguner i alle nuancer af blåt og grønt, venlige smilende mennesker, en spændende kultur og en bred vifte af oplevelser. Fransk Polynesien passer perfekt til dem som gerne vil prøve kræfterne med dykning, sejlads, trekking eller paragliding, men også til dem, som blot vil betragte en af verdens smukkeste destinationer fra en liggestol.

PSST...


Der er ikke længere til Papeete på Tahiti end til Sydney i Australien. Man kan rejse til Fransk Polynesien hele året, temperaturen er stabil og tæt på 30 grader. Der er to sæsoner; i oktober til april står alt i fuldt flor, der er vand i vandfaldene og modne frugter i overflod. Maj til september byder på høj sol og lidt mindre nedbør, så Fransk Polynesien er en destination der er perfekt året rundt. Men kontakt os gerne i god tid, hvis I vil rejse i højsæsonen, maj - september.VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE


Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.

LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen eller i weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.