OCEANIEN

Pak den store kuffert og rejs væk fra det hele – længe. Tag afsted på en rejse der bringer jer langt hjemmefra. En rejse, hvor hver dag er et nyt eventyr og hvor I har god tid til hver oplevelse og hver solskinsdag. En rejse der er tilrettelagt efter jeres drømme og hvor oplevelser og hoteller passer til netop jeres smag og tempo. En rejse, der strækker sig over tid og over kontinenter. Nogle af verdens smukkeste destinationer venter på den anden side af kloden. Australien, New Zealand, Fiji og Fransk Polynesien; Oceanien i Stillehavet indeholder et væld af muligheder for eventyr og rundrejser.

WE'VE GOT THE GUY

Den gode nyhed er at vi har THE GUY for the job – Steen Grosen Andersen. Steen har været alle de steder, som mange bare drømmer om. Hvem kender I, der har været i Australien 45 gange? Det har Steen. Og han har - som nok den eneste i den danske rejsebranche - besøgt Fransk Polynesien 3 gange. Der er ikke mange steder, han ikke har oplevet og selv når han bliver præsenteret for jeres vildeste rejse-ønskedrømme, er det sjældent, at der er noget der ikke kan lade sig gøre. 


Rejser til Oceanien kan sammensættes på mange måder, alt efter hvad I interesserer jer for - ring til os og få en snak om, hvad jeres eventyr skal bestå af!

KONTAKT