The Chedi muscat

The Chedi muscat

OMANS BEDSTE RESORT

Minimalistisk design med smukke traditionelt omanske træk og store, dejlige pools, som de svajende palmer spejler sig i - luksushotellet The Chedi Muscat ligger i Muscat, Oman, helt ud til stranden og emmer af mellemøstlig mystik og oasevibes. De smukke lave, hvidkalkede bygninger er omgivet af anlagte tropiske haver med springvand og små bassiner. I baggrunden hæver den majestætiske Al Hajar bjergkæde sig og i front glimter vandet i den Omanske Bugt. Det tager kun et kvarter at køre fra lufthaven til hotellet og det ligger tæt på byen Muscat, seværdigheder og på naturoplevelser. 

Frynsegoder & chedi CLUB SUITEs

De luksuriøse 120 værelser og 38 Club Suiter er klædt i træ, med hvide vægge, sorte stengulv og lyse tekstiler som har mellemøstligt zen over sig. Der er mulighed for at opgradere til Club niveau med ekstra frynsegoder som for eksempel transfer i privat limousine og adgang til den eksklusive Club Lounge der byder på alt godt til ganen. Club Suiterne er de eneste med privat terrasse, og de er vores favoritværelser på The Chedi Muscat. 

EKSKLUSIVT POOL GAME

Der er tre dejlige pools på hotellet. Blandt andet The Long Pool, der er et 103 meter langt vidunder flankeret af store daybeds og palmetræer til et soundtrack af behagelig loungemusik. The Long Pool og The Chedi Pool er kun for voksne, men ungerne er mere end velkomne den dejlige The Serai Pool. The Chedi Muscat er indrettet, så der både tages hensyn til voksne, der ikke rejser med små poder, og til børnefamilier. Der er Kids Menu og geniale frugtcocktails, hyggelige omgivelser og masser af muslinger der kan samles på stranden. Og så er der masser af eventyr at begive sig ud på i magiske Oman.

INSIDER

Der er utrolig smukt på The Chedi Muscat i Oman. Om aftenen lyses hele området op af lys, fakler og bål. Her er funky, cool og trendy på en afslappet og hyggelig måde. 

FACTS

Flyvetid til Oman: 8t

Bedste periode: Efterår, vinter, forår 

Tidsforskel: +2t (sommer) eller +3t (vinter)

tag på eventyr i Oman

DEJLIGE RESTAURANTER 

Servicen på The Chedi Muscat er dedikeret og ligger på et højt niveau. Man føler sig forkælet og set, når man har lyst til det vel og mærke. Der er seks restauranter og to lounges på hotellet, der alle byder på cuisine af høj kvalitet og dejlige omgivelser. På The Restaurant, der er fine dining i topklasse, er der fire åbne køkkener, så man kan følge med når kunsten folder sig ud. På The Beach Restaurant kan I nyde middagen og solnedgangen over havet i den Omanske Bugt. Arabian Courtyard er mellemøstlig magi i afslappede omgivelser og efter middagen kan man nyde en shisha i den tilstødende lounge. Derudover er der en restaurant tilhørende hver af de tre smukke pools.

SPA, yoga & træning

The Chedi er berømt for den 800 m2 store spa, hvor I kan få himmelske øjeblikke og lade jeres krop og sind forkæle af de kyndige terapeuter. Der er 400 m2 fitness-center med trænere, der står klar til at hjælpe. Og så er der daglige programmer for voksne med yoga m.m. og du finder alt det nyeste udstyr, både indenfor styrketræning og pilates.

TAG RUNDT I OMAN

Oman byder på meget mere end strandferie, og det er suverænt at rejse rundt med større børn. Kombiner jeres rejse til Muscat med 3-4 dage inde i landet - sov i ørkenen, rid på kameler, besøg autentiske markeder, tag en vandretur i Oman's Wadier (oaser), besøg fiskerbyer og nyd den fantastiske natur. Vi elsker personligt Alila Jabal Akhdar, der ligger med den mest fantastiske udsigt over bjergene. Overalt i Oman bliver I mødt af en venlig og imødekommende befolkning, og I kan trygt bevæge jer rundt i det spændende land.


PS. Vores personlige kommentar til hotellet er, at vinduerne på de fleste værelser ikke kan åbnes. Det lyder måske mærkeligt for de fleste danskere, som ønsker den friske luft på værelset. Det er et minus, men absolut til at leve med, for The Chedi er i følge os et af de bedste hoteller i verden. Hvis I booker de dejlige Chedi Club Suites, er der privat terrasse og vinduer kan åbnes (og så I får de dejlige Club frynsegoder med). Hotellet ligger 15 minutters kørsel fra lufthavnen, hvilket gør at flyene larmer for et kort øjeblik morgen og sen aften - men det er minimalt.