Shangri-La

barr al jissah

Shangri-La
BARR AL JISSAH

Det 5-stjernede og super børnevenlige Shangri-La Barr Al Jissah i Oman er som skræddersyet til en dejlig familieferie. Sæt hverdagen på "hold" og træd ind i et arabisk eventyr for hele familien.


Det store resort ligger smukt mellem de dramatiske bjerge, det gyldne sand og det blå, varme hav. Til børnene er der 6000 m2 pools med en 500 meter lang lazy river og andre sjove vandaktiviteter, vandland, kids clubs delt op til små og store børn, ridning på ponyer og kameler, strand, bordtennis m.m. Resortet tilbyder masser af gode aktiviteter, og I kan med børn bevæge jer frit mellem Al Waha og Al Bandar. Børnene vil være underholdt fra morgen til aften. Til de voksne er der Spa, tennisbaner, PADI dykkercenter og mange gode restauranter - arabisk, libanesisk, asiatisk, italiensk, tapas samt flere caféer og barer.


Oman's kyststrækning er 1700 km lang og ligger ud til hele 3 have: Omanbugten, Det Arabiske Hav og Det Indiske Ocean. Shangri-La ligger i den smukke bugt Al Jissah med udsigt over Omanbugten. Der er god snorkling lige ud for hotellet. Omanbugten er hjemsted for masser af skildpadder, delfiner, fisk og blæksprutter.


Shangri-La består af 3 hoteller - Al Waha (for familier), Al Bandar (primært par og familier, der ønsker lidt mere luksus) og Al Husn (kun for voksne). Magasinet Conde Nast har Shangri-La på deres liste "Gold List 2012".

INSIDER

Det er en stor oplevelse for børn såvel som for voksne - og det sker faktisk ret ofte. I år havde Shangri-La ca. 120 reder og mere end 10.000 baby-skildpadder klækkede fra deres æg og tumlede mod havet. 

FACTS

Flyvetid til Oman: 8t

Bedste periode: Efterår, vinter, forår

Tidsforskel: +2t (sommer) eller +3t (vinter)

Muscat & skildpadder

Oman byder på meget mere end strandferie. Kombiner Shangri-La med 3-4 dage inde i landet - sov i ørkenen, besøg autentiske markeder, tag en vandretur i Oman's Wadier (oaser), besøg fiskerbyer og nyd fantastisk natur. Overalt bliver I mødt af en venlig og imødekommende befolkning.


I månederne juni - november er det skildpadde-(høj)sæson på Shangri-La's private strand, men man kan være heldig at se dem hele året. Mohamed, Shangri-La's "turtle ranger", passer på skildpaddernes reder på resortets store strand, som gennem mange år har værel en yndet location for
skildpadderne, når de skal lægge deres æg. Mohamed markerer skildpaddernes reder, så resortets gæster ikke skader de dyrebare æg. I kan melde jer hos Shangri-La's concierge-service, og blive vækket, hvis en skildpadde skulle komme op og lægge sine æg. Dette sker nemlig oftest om natten. 

Shangri-La ligger i den smukke bugt Al Jissah med udsigt over Omanbugten.  Her er ca. 15 min i bil fra Muscat, Oman's hovedstad. Muscat kan kort beskrives som en dejlig by med masser af spændende, lokale restauranter. Shangri-La tilbyder gratis shuttleservice til byen. Husk at Oman er muslimsk, og derfor serveres der ikke alkohol på de lokale restauranter i Muscat. Kun hoteller har alkoholbevilling i Oman.