waldorf astoria 

Ras Al Khaimah

Kontakt os

Waldorf astoria

Ras Al Khaimah

Kontakt os

Om stedet

Majestætiske Waldorf Astoria i ørken-emiratet Ras Al Khaimah ligger med de imponerende Hajar-bjerge i ryggen og med den Persisiske Golfs klare, blå hav og den 350m lange private sandstrand foran sig. Det tager kun 50 minutter med den behagelige, private transfer fra Dubai, og så står I foran det tre meter høje, ikoniske ur i lobbyen. Farverne på Waldorf Astoria er inspireret af omgivelserne og bliver holdt i blå, turkise, cremede og gyldne nuancer, hvilket efterlader et dejligt lyst indtryk. Det palads-lignende hotel byder på alt, hvad hjertet begærer til en dejlig sol- og afslapningsferie, når det er blevet koldt hjemme i Danmark. Det bedste tidspunkt at rejse til Ras Al Khaimah på er fra oktober til april-maj, inden det bliver for varmt, og det er en af de mest solsikre destinationer i verden sammen med Oman og Dubai.


Der er 346 værelser og suiter i alt, og det er lidt af et palads, der er tale om. De mindste værelser er 56 m2 og de største 170m2. Vi anbefaler værelserne med privat balkon. Og så er det ellers bare at nyde de store badeværelser, de skønne senge og vælge den helt rigtige
hovedpude fra menuen. Indretningen er luksuriøs , men uden at være for meget og de lyse farver er opløftende. Waldorf Astoria er som skabt til famillier, par og venner, der gerne vil på en afslappende ferie, og hvor man ikke behøver forlade området, medmindre man gerne selv vil på eventyr. Servicen er absolut i top og de to skønne, temperaturkontrollerede pools køler dejligt at i den mellemøstlige varme brise.

INSIDER

Ras Al Khaimah er lidt mere stille og rolig i forhold til Dubai. På trods af sin størrelse mærker man straks en særlig gæstfrihed og et højt service niveau på Waldorf Astoria. Det er et genialt hotel, hvis man gerne bare vil slappe af og forkæles.

FACTS

FLYVETID // 6t til Dubai og derefter 50 minutters privat transfer

BEDSTE PERIODE // Efterår, vinter, forår

TIDSFORSKEL // +2t (sommer) eller +3t (vinter)

AFSLAPNING & EVENTYR

Når man er på et palads, må man spise som konger og dronninger. Og det gør I også på Waldorf Astoria, hvor der er 9 restauranter og barer. Prøv arabiske klassikere, indisk tandoory, asiatisk og det mere velkendte europæiske middelhavskøkken. Spis en steak på Lexington Grill, nyd elegant japansk på UMI og få Mellemøstens retter på Marjan. Poderne kan vælge børnemenu, hvis de lyster. Nyd brisen på stranden, kolde drinks og
lette retter på al Fayroux eller ved poolen på Azure. På 17Squared, der ligger på 17. etage kan I sætte jer til rette og nyde skønne cocktails og champagne. Selvfølgelig er der også en Peacock Alley, som på alle andre Waldorf Astoria, der serverer skønne kager og kaffe, samt High Tea hygge på Camelia Lounge.

Waldorf Astoria byder på 18-hullers golfbane, tennisbaner og et bredt udvalg af vandsport, for eksempel dykning og deep sea fishing. Derudover er der spa, fitness center og Kids Club. Hvis I får lyst til at tage på opdagelse i Ras Al Khaimah skal I bare tale med hotellets concierge, der kan guide jer til ørkensafarier og kamelvæddeløb. I kan også tage en dagstur til Dubai eller ind til markederne og shopping malls i Ras Al Khaimah.