waldorf astoria

dubai palm jumeirah

Dubai

Kontakt os

Waldorf astoria

dubai palm jumeirah

Dubai

Kontakt os

Om stedet

Den ikoniske og fascinerende menneskeskabte ø Palm Jumeirah i Dubai, er hjemsted for nogen af de bedste luksushoteller i Dubai, og i verden for den sags skyld. Og selvfølgelig har legendariske Waldorf Astoria placeret deres eksklusive, 5-stjernede hotel lige netop der, et stykke væk fra den mere travle og buzzing downtown. Hotellet slog de store døre op i foråret 2014 og har kun modtaget roser lige siden. Der bliver lagt op til et dejligt, afslappende getaway med den 200 m. lange private strand med det blødeste sand, seks imponerende restauranter og lounges og stilrent indrettede værelser i elfenben, sand og bløde turkise nuancer og et mere underspillet luksuriøst look. Der er dog også fyret op for lidt marmor og store lysekroner - det er jo The Waldorf Astoria og Dubai vi snakker om. Serviceniveauet er som en selvfølge upåklageligt og tårnhøjt.

Der er i alt 319 værelser og suiter på Waldorf Astoria Dubai, som enten har udsigt til den Persiske Golf eller ind mod Palm Jumeirah. Forvent god plads, bløde senge og Salvatore Ferragamo på hylderne i badeværelset. I de frodige haver, der ligger på vej ned til stranden, er der to dejlige temperatur-regulerede lagunepools og en børnepool. Børnene er der generelt tænkt på, og der er Kids Club og en masse aktiviteter, der er sjove at lave som familie. Det er tilgengæld også altid sjovt at tage til Dubai med vennerne eller kæresten - for er der noget Waldorf Astorias hotel i den
ubegribelig vilde ørkenstat har forstået, så er det at kæle for alles behov. Så bare læn jer tilbage i en daybed, nyd Mellemøstens trofaste, varme brise med en kold drink i hånden og lad jer forføre af al den luksus der omgiver jer.

INSIDER

Den bedste udsigt får I i sunset værelserne og suiterne, der vender ud mod The Palm, stranden, poolen og hvor man kan skimte Burj Al Arab - og det er jo aldrig helt af vejen med en sundowner på terassen før middag!

FACTS

FLYVETID // 6t

BEDSTE PERIODE // Efterår, vinter, forår

TIDSFORSKEL // +2t (sommer) eller +3t (vinter)

lev som konger & dronninger

Waldorf Astoria forkæler på alle planer. Gastronomisk set kan I opleve alt fra italiensk fine dining på Social, vietnamesisk på LAO eller slappe af med Middelhavsinspireret mad og sunset cocktails på Palm Avenue. I skal heller ikke snyde jer selv for den famøse Friday Brunch eller en eftermiddag i Peacock Alley loungen. Der er en Peacock Alley på alle Waldorf Astorias hoteller, og de er kendt for deres elegance og klassiske High Tea - på Palm Jumeirah sidder I med udsigt over de smukke haver og når solen går ned kan I prøve en traditionel Shisha vandpibe - som Waldorf Astoria selv udtrykker det er Peacock Alley "a place "to see and be seen".


Til de aktive og vandhundene er der træningscenter, vandsportscenter og tennis. Receptionen hjælper jer gerne med at arrangere specielle aktiviteter som golf og ørkenture. I kan også læse mere her om, hvad der er at lave i Dubai. Efter lidt en lang dag hård dag på en sunbed ved poolen, lidt motion eller eventyr kan man bevæge sig ned til spaen, der byder på et bredt udvalg af forkælende behandlinger. Waldorf Astorias Spa vandt 'Best Luxury Destination Spa' ved World Luxury Spa Awards 2015 - og vi synes helt sikkert at det er personligt at tjekke, om de lever op til æren!