the ritz-carlton

Dubai

Kontakt os

the ritz-carlton

Dubai

Kontakt os

I det øjeblik man træder ind i lobbyen, føler man, at man bliver indhyllet i Mellemøstens magi og eksklusivitet à la Dubai, når det er bedst. 

Ritz-Carlton ligger på den indbydende strand i Jumeirah tæt på den ikoniske palme og er den perfekte kombination af mellemøstlige traditioner og design samt moderne luksus. Ritz-Carlton sørger, som altid, for et autentisk og tårnhøjt service niveau, så man føler sig i virkelig gode hænder fra ankomst til afgang - det er et af hotelkædens absolutte kendetegn.

Det fem-stjernede hotel har 295 værelser og suiter, alle med privat balkon eller terasse, med udsigt til den Arabiske Golf, de smukt anlagte frodige haver og de lagune-agtige pools, der er spredt ud over hotelområdet. Man føler man, at man er i en lille oase midt i den pulserende by. De mindste værelser er komfortable 50m2 store, med walk-in closet og Ritz-Carltons dejlige store King size senge. Junior Suiterne er behagelige 90m2 med to værelser, og derfra går det bare op af i plads og luksus. Der er tænkt på detaljerne og designet er lækkert hele vejen igennem. Hotellet er også for nyligt blevet opgraderet blandt andet med nye suiter, pool, spaen og ansigtsløft hist og her.

Et af de store plusser ved at bo på Ritz-Carlton er, at det ligger mellem stranden og The Walk, en af Dubais bedste gader, når det gælder en slentretur, shopping, spisesteder og peoplewatching. Dubai Marina er også i gåafstand med alle de mest ekslusive boliger, butikker og restauranter. Derfor slipper man for nogle af de taxa-ture man ellers er nødsaget til at have, når man skal rundt i Dubai. Vi synes selv, at det er en af de bedste beliggenheder.

Ritz-Carlton er et perfekt hotel til familier med børn. Der er masser af store pools, der er god plads og stranden er meget børnevenlig. Selvfølgelig er der Ritz Kids Club, der er åbent hver dag fra 9-18.00 og for børn i alderen 4-10 år. Børnene har det sjovt, får nye venner og bliver udfordret - og I får tid til at slænge jer ved poolen i komfortable solsenge og lade jer selv forkæle af det søde personale. Men Ritz-Carlton passer også godt til par og venner, der rejser sammen. Der er så meget plads og forskellige afdelinger på hotellet, at man kan finde lige det "hjørne" man har lyst til at være i.


VINTER & PÅSKEFERIE DUBAI & ABU DHABI 2019

Vinterferien og påskeferien er skønne under solen, og det er de perfekte perioder at tage på ferie til Emiraterne. Seks timers flyvetur med skønne Emirates, og så lander I i solskin og luksus. Der er mange fantastiske luksushoteller at vælge mellem, og alle har deres charme og fordele.  


Det er ikke alle vores hoteller, der ligger her på hjemmesiden, så kontakt os, hvis du er på udkig efter et bestemt fem-stjernet hotel. Vi rejser til Emiraterne mindst en gang om året, så vi altid er opdaterede. Vores kontakter er fantastiske, og vi skræddersyer rejsen præcis efter jeres drømme og ønsker. Book ferien i så god tid som muligt, da flyene hurtigt får ben at gå på og er ekstra populære i skolernes ferie. Kontakt os for at høre mere om mulighederne, vores særlige 80days-fordele og priser.

INSIDER

Upgrade til Club Level og få alle de lækre frynsegoder - der er for eksempel fri bar fra kl.12 om formiddagen til kl. 10 aften. Der er desuden virkelig lækker mad fra morgen til aften, så hvis du er taget til Dubai på kur, kan du godt droppe den igen!

FACTS

FLYVETID // 6t

BEDSTE PERIODE // Efterår, vinter, forår

TIDSFORSKEL // +2t (sommer) eller +3t (vinter)

mulighedernes land

Ni restauranter og lounges byder på et bredtudvalg, der spænder bredt i den kulinariske verden - fra det italien til det asiatiske til det lokale mellemøstlige køkken. Spis ved stranden, ved poolen eller i de smukt indrettede restauranter - uanset venter der en herlig smagsmæssig oplevelse.

Når man lige skal nusses lidt for er der en fremragende Ritz-Carlton Spa til forkælelse med lækre treatment-rooms, lounge og Hammam. Det er også skønt, hvis man lige har været i træningcentret og give den gas, enten for sig selv eller på hold. Tennisbaner er der også, hvis man har en lille tennisspiller gemt i sig. 


Der er gode shopping muligheder og masser af aktiviteter tæt på - Dubai er virkelig mulighedernes land i den forstand. I kan læse mere, om hvad I skal se og opleve i selve Dubai her, og I kan altid tale med det hjælpsomme personale på Ritz-Carlton og få dem til at arrangere ture for jer.