THE Bvlgari RESORT DUBAI

Dubai

Kontakt os

THE BVLGARI RESORT DUBAI

Dubai

Kontakt os

THE BVLGARI RESORT DUBAI – ELEGANT, ITALIENSK LUKSUS BRAGT TIL MELLEMØSTEN

158.000 m2 suveræn italiensk ekstravagance - The Bvlgari Resort Dubai bringer med deres spritnye resort elegant, low key, italiensk luksus til Mellemøsten. Det arkitektoniske udtryk skiller sig markant ud. For med sine kun to-tre etagers bygninger i stærkt italiensk design, sendes der varme tanker til en landsby i Middelhavet. 7 år har det taget at få dette lækre, luksuriøse hotel rejst på en af Dubais mange kunstige øer. Arkitekturen står i skærende kontrast til de typiske allestedsnærværende skyskrabere, der præger Dubais skyline. 


The Bvlgari Resort Dubai er placeret på Jumeira Bay – en eksklusiv menneskeskabt ø, formet som en søhest. Fra øen går den 300 meter lange bro til Jumeirah Beach Road og Dubai centrum og skaber en direkte forbindelse til bylivet på 2 minutter. The Bvlgari Resort Dubai er en ægte urban oase.


Resortet består af flere bygninger, som alle er vendt ud mod det blå hav og væk fra det pulserende bycentrum. Stemningen overalt er derfor stille og rolig, og udsigten ud over Den Arabiske Golf og den private strand sender flere tanker til et strandresort end til et hotel kun få hundrede meter fra en pulserende storby.


LUKSURIØSE, HYGGELIGE VÆRELSER, ITALIENSK DESIGN & LUKSUS I BØRNEHØJDE

Hotellets 101 værelser har alle en stor privat balkon, og I kan vælge at kigge ud over havet, marinaen eller Dubais skyline. Håndlavede italienske møbler, badeværelser i travertin marmor fra Tivoli, naturlige eksklusive materialer såsom cashmere tæpper og silke på væggene danner rammen om de skønne, hyggelige værelser. Drømmer I om at bo på stranden, anbefaler vi hotellets 20 eksklusive villaer med 1, 2 eller 3 soveværelser, der ydermere har private pools, kæmpestore terrasser og butler service. 


The Bvlgari Resort Dubai er et hit for børn. Med minibadekåber, sutsko, pyjamas og en fantastisk Kids Club byder The Bvlgari Resort Dubai de små poder velkommen, som var de VIPs. Børn er velkomne på alle resortets restauranter, som alle tilbyder børnemenu (lige undtagen fine dining restauranten Il Ristorante). 


Verdens første Bvlgari Marina og Yachtklub ligger som et enestående åndehul i hjertet af bugten, hvor udsigten går over bådehavnen med plads til 50 skibe. 

VINTER & PÅSKEFERIE DUBAI & ABU DHABI 2019

Vinterferien og påskeferien er skønne under solen, og det er de perfekte perioder at tage på ferie til Emiraterne. Seks timers flyvetur med skønne Emirates, og så lander I i solskin og luksus. Der er mange fantastiske luksushoteller at vælge mellem, og alle har deres charme og fordele.  


Det er ikke alle vores hoteller, der ligger her på hjemmesiden, så kontakt os, hvis du er på udkig efter et bestemt fem-stjernet hotel. Vi rejser til Emiraterne mindst en gang om året, så vi altid er opdaterede. Vores kontakter er fantastiske, og vi skræddersyer rejsen præcis efter jeres drømme og ønsker. Book ferien i så god tid som muligt, da flyene hurtigt får ben at gå på og er ekstra populære i skolernes ferie. Kontakt os for at høre mere om mulighederne, vores særlige 80days-fordele og priser.

INSIDER

Mange Dubai besøgende bliver så overvældede af byens storhed, at de glemmer at besøge den gamle bydel. Det er en skam, for det er her, i de skrøbelige sidegader, at I finder det historiske distrikt ”Bastakia”, byens bedste autentiske indiske restauranter, det traditionelle arabiske marked og – ikke mindst – Deira guld souken, hvor I kan gøre en særdeles god handel.


FACTS

FLYVETID // 6 timer

BEDSTE PERIODE // Efterår, vinter, forår

TIDSFORSKEL // +2t (sommer) eller +3t (vinter)

LÆN JER BLOT TILBAGE - DER ER TÆNKT PÅ DET HELE

GOURMET GALORE, MICHELINSTJERNER OG LUKSURIØS HAMMAM

Ingen går sultne hjem fra et ophold på Bvlgari Resort Dubai. Med hele 5 restauranter tager resortet deres gæster hele vejen fra Italien til Japan. Il Café, Yacht Club Restaurant og Hoseki Restaurant serverer lækkerier til frokost eller aften. La Spiaggia ved den eksklusive Beach Club forkæler med et lækkert menukort fra det internationale køkken med udsigt over havet og den unikke, smukke mosaikbeklædte swimming pool. I toppen af kransekagen regerer den 3-stjernede Michelinkok Niko Romito i den italienske restaurant ”Il Ristorante”, som i øvrigt har en smuk terrasse med udsigt over marinaen. 


The Bvlgari Resort Dubai forkæler også med en vidunderlig spa på intet mindre end 1700 m2. Bliv vasket og skrubbet i rosenvand og bliv født på ny i hammamen, svøm i den indendørs pool, træn i state-of-the-art fitness centret – alt er muligt på The Bvlgari Resort Dubai.