St. Regis Saadiyat

ST. regis saadiyat

luKSURIØS SOLFERIE

Kender I det, når man bare trænger til sol, varme og ren forkælelse? Oftest rammer tilstanden, når æblerne falder af træerne og gråheden gør indtog, og peaker ofte omkring slut januar, hvor man virkelig trænger til en optankning af D-vitamin. På luksushotellet St. Regis i Abu Dhabi står den på total afslapning, sandstrand og masser af varme. Rejsetiden til emiratet er kort, og faciliteterne er i top. Børn er ligeså vigtige gæster som de voksne, og setuppet er perfekt til kvalitetstid uden store forkromede planer og ting, der skal nås.

perfekt til familier

St. Regis Saadiyat Islands 377 værelser er indrettet i lys Middelhavsstil med farver som turkis, sand og nude. Værelserne starter på 55 m2 med store balkoner til at sippe kolde drinks på, og som altid på St. Regis hører der butlerservice til. Til familier er der gode muligheder for at få interconnecting værelser, så I både har privatliv og kun er et bank på døren fra hinanden. Det eksklusive hotel er klassisk i stilen med høje lofter og flotte palmer – og alt spiller som det skal på et fem-stjernet hotel. 


Ren afslapning

The Sandcastle Club er St. Regis’ kids club. Her er der plads til, at de helt små kan sove eftermiddagslur, samtidig med at de lidt større børn kan forlyste sig med brætspil, bordtennis og kreative aktiviteter. Der er også to familiepools til leg, plask og sjov. Hvis I gerne vil finde et roligt hjørne er der en dejlig voksenpool og en udendørs lap-pool at vælge mellem – og så er der selvfølgelig parasoller og solsenge på den dejlige brede sandstrand ved vandet. Det er nemt at finde et skønt sted i solen, hvor I kan nyde en god bog eller podcast, mens St. Regis' poolbutlere sørger for, at I ikke mangler noget. 

INSIDER

Efter 10 års arbejde åbnede længeventede Louvre Abu Dhabi i slutningen af 2017. Det imponerende museum, som ligger på samme ø som St. Regis Saadiyat, rummer vigtige værker fra hele verden og selve bygning af den franske stjernearkitekt Jean Nouvel er en oplevelse i sig selv.

FACTS

Flyvetid: 6t 30 min til Dubai

Bedste periode: Efterår, vinter og forår

Tidsforskel: +2t (sommer) eller +3t (vinter)

ST. Regis i solen

MASSER AF MULIGHEDER

Der er flere restauranter at sætte gaflen i på St. Regis. På hovedrestauranten Oléa er stilen inspireret af Middelhavet med forskellige temaer i løbet af ugen, og I kan enten slå jer ned inde eller ude. 55th&Grill har fået navnet fra det først St. Regis i "The Big Apple" og kører en jazzet New Yorker stil. Sontaya betyder solnedgang på thai, og restauranten ligger mellem vandbassinerne og pools med udsigt over det turkise hav. Afternoon Tea drikkes i det hyggelige Drawing Room, kager nydes i Sucré Patisserie og cocktails i Manhattan Lounge. I kommer ikke til at gå sultne i seng. 

HOLD FORMEN

The Athletic Club har et lækkert gym, lap-pool og en juicebar, hvor I kan tanke vitaminer efter træning. Der er to tennisbaner og to til squash, så ketcherarmen kan også komme i sving. Afslapning, kyndige terapeuter og traditionel Hammam venter i Iridium Spaen.

KUNST, SHOPPING & GASOLINA

Det er ideelt at køre ren badeferie stil i Abu Dhabi, og I behøver ikke bevæge jer længere end til en behagelig solstol. Men emiratet, som er hovedstad for De Forenede Arabiske Emirater, kan også diske op med fede oplevelser. Det nye Louvre Abu Dhabi er et must for kunstsnuder, og her kan man nemt bruge en halv dag. Læg også vejen forbi den imponerende gigantiske moske Sheikh Zayed Grand Mosque – et arkitektonisk mesterværk, der også byder på gode guidede ture hver dag omkring 16.45, hvis I vil lidt I dybden. Abu Dhabi er base for seriøs Formel 1 med det legendariske Yas Marina Circuit, hvor Abu Dhabi Grand Prix bliver afholdt. Tag en rundtur eller prøv selv en køretur. Forlystelsesparken Ferrari World kan prale af verdens hurtigste rutsjebane, og I kan roligt spørge Christoffer, hvordan kinderne sidder efter sådan en tur. Der er også et kæmpe vandland og rig mulighed for at shoppe både i det luksuriøse Yas Mall og i traditionelle souker.