One&Only the Palm

Dubai

Kontakt os

One&Only Palm

Dubai

Kontakt os

One&Only The Palm er et lille (90 værelser og 4 Beach Front villaer), super eksklusivt og elegant luksushotel med perfekt, ugenert beliggenhed på den nederste spids af The Palm Jumeirahs vestlige halvmåne. Et laid-back og gennemført lækkert hide-away.

Man må faktisk nive sig lidt i armen, når man træder ind den smukke foyer på One&Only The Palm. Her vil det overhovedet ikke overraske, hvis I skal dele pool med en Hollywood-stjerne eller to. Stilen er gennemført luksus, indretningen er eksklusiv og smagfuld, bellggenheden er perfekt, maden er top notch, og stemningen er afslappet og laid-back. Her er intimt og hyggeligt.


One&Only The Palm er i vores øjne Dubais mest eksklusive og attraktive hotel. Smukt omgivet af frodige, velplejede haver med springvand og pools og en skøn, privat strand. Her ligger I ikke side om side med nabo-solsengen. Der bliver værnet om gæsternes privatliv - så også på stranden er der langt imellem parasoller og solsenge, og det er dejligt.

VINTER & PÅSKEFERIE DUBAI & ABU DHABI 2019

Vinterferien og påskeferien er skønne under solen, og det er de perfekte perioder at tage på ferie til Emiraterne. Seks timers flyvetur med skønne Emirates, og så lander I i solskin og luksus. Der er mange fantastiske luksushoteller at vælge mellem, og alle har deres charme og fordele.  


Det er ikke alle vores hoteller, der ligger her på hjemmesiden, så kontakt os, hvis du er på udkig efter et bestemt fem-stjernet hotel. Vi rejser til Emiraterne mindst en gang om året, så vi altid er opdaterede. Vores kontakter er fantastiske, og vi skræddersyer rejsen præcis efter jeres drømme og ønsker. Book ferien i så god tid som muligt, da flyene hurtigt får ben at gå på og er ekstra populære i skolernes ferie. Kontakt os for at høre mere om mulighederne, vores særlige 80days-fordele og priser.

INSIDER

Her ligger I ikke side om side med nabo-solsengen, som man gør ved næsten alle luksus-hoteller i Dubai. Her værner man om gæsternes privatliv - så også på stranden er der langt imellem parasoller og solsenge, og det er dejligt.

FACTS

Flyvetid til Dubai // 6t

Bedste periode // Efterår, vinter, forår

Tidsforskel // +2t (sommer) eller +3t (vinter)

den eneste ene

Der er et væld af spændende attraktioner inden for rækkevidde af One&Only The Palm - blandt andet Aquaventure Water Park, Mall of the Emirates, Ski Dubai og Dubai Marina - læs mere her

Maden på One&Only The Palm er naturligvis på et højt niveau. Her kan I forkæle jeres ganer med en vifte af lokale og internationale retter på tre elegante og stilfulde restauranter - ZEST, STAY by Yannick Alléno og 101 Dining Lounge & Bar. Alle tre er under den kulinariske vejledning af
Michelin-stjerne kok, Yannick Alléno. Ønsker I at prøve et andet køkken, er det muligt at spise på restauranterne på One&Only Royal Mirage og på det nærliggende Atlantis, The Palm.

The One&Only Private Spa har et hav af vidunderlige behandlinger i de ni private suiter, som omgiver en smuk, central gårdsplads. I mellem det top-lækre fitness-område og spaet finder I Pool Cabana - en skøn pool, hvor I kan svømme baner i ro og mag. Her er både et indendørs og et udendørs lounge-område, hvor I kan chille og bare nyde en afslappet stund med en friskpresset juice og dagens aviser.
Resortets super skønne beliggenhed på The Palm Jumeirah er perfekt for en bred vifte af aktiviteter - herunder golf, vandsport og udflugter. Dubai er dejlig varmt, men fugtigheden er lav, så det giver et behageligt klima.