Jumeirah Zabeel Saray

Dubai

Kontakt os

Jumeirah Zabeel Saray

Dubai

Kontakt os

Jumeirah Zabeel Saray er crazy! Her kommer I til at opleve ét af Dubais allerbedste og mest elegante hoteller. Gennemført luksus, suveræn service, perfekt beliggenhed på den berømte 'The Palm', 1 kilometer lang privat strand med gyldent sand og butlerservice, en smuk infinitypool med udsigt over Den Persiske Golf, en enestående spa - og mulighed for at spise på godt 50 restauranter omkring i byen med jeres halvpension - hotellet selv huser 7 super lækre restauranter.
 
Inspireret af den af Osmanniske æras kejserlige paladser og med en stemning og atmosfære af elegance og raffinement, er alt hvad Jumeirah Zabeel Saray gør i absolut suveræn stil. Fra sin eksklusive beliggenhed på The Palm, den fantastiske udsigt over Den Persiske Golf til den helt spektakulære, enorme lobby. Fra restauranterne, der alle har suveræn beliggenhed, til de 443 elegant indrettede værelser, suiter og Royal Residences - tænk marmor, mosaikker og smukt dekoreret træværk. Alle værelser og suiter har havudsigt og privat balkon. Jumeirah Zabeel Saray ligger på den vestlige vinge af Palm Jumeirah - den berømte menneskeskabte ø i form af en palme. Palm Jumeirah er beliggende mellem Dubai Marina og Madinat Jumeirah, blot 35 minutters kørsel fra Dubai International Airport.


Jumeirah Zabeel Saray har tennisbaner, indendørs saltvands thalassoterapi svømmebassiner, Talise Fitness og gymcenter og tilbyder et væld af sports-og fritidsaktiviteter - herunder cykler til gratis brug, så I kan cykle ud og udforske The Palm, petanquebane, skak, bordtennis og biograf. Jumeirah Zabeel Saray har naturligvis en Kid's Club med masser af aktiviteter til både de små og større børn. I kommer ikke til at mangle noget, og hvis I ikke gider, behøver I heller ikke bevæge jer udenfor paladset!

VINTER & PÅSKEFERIE DUBAI & ABU DHABI 2019

Vinterferien og påskeferien er skønne under solen, og det er de perfekte perioder at tage på ferie til Emiraterne. Seks timers flyvetur med skønne Emirates, og så lander I i solskin og luksus. Der er mange fantastiske luksushoteller at vælge mellem, og alle har deres charme og fordele.  


Det er ikke alle vores hoteller, der ligger her på hjemmesiden, så kontakt os, hvis du er på udkig efter et bestemt fem-stjernet hotel. Vi rejser til Emiraterne mindst en gang om året, så vi altid er opdaterede. Vores kontakter er fantastiske, og vi skræddersyer rejsen præcis efter jeres drømme og ønsker. Book ferien i så god tid som muligt, da flyene hurtigt får ben at gå på og er ekstra populære i skolernes ferie. Kontakt os for at høre mere om mulighederne, vores særlige 80days-fordele og priser.

INSIDER

Med halvpension på Jumeirah Zabeel Saray kan I beslutte jer for at spise frokost eller middag på 60 forskellige restuaranter i Dubai - også på Burj Al Arab. Nogle mod gebyr. Det er altså mere end man kan nå på en uge! Se det unikke udvalg her

FACTS

Flyvetid til Dubai // 6t

Bedste periode // efterår, vinter, forår

Tidsforskel // +2t (sommer) eller +3t (vinter) lev som en sultan

På Zabeel Saray er alle værelser imponerende - selv de mindste er ikke små med deres 40 m2. Stilen er gennemført arabisk - inspireret af Det Osmannske Rige med mørke, volumniøse møbler, varme farver, tykke tekstiler og plys. Gennemført og med skøn atmosfære.
 
Jumeirah Zabeel Sarays spa, Talise Ottoman Spa - er ét af de største og mest luksuriøse og smukke kurbade i Mellemøsten og breder sig over 8.000 m2. 42 individuelle behandlingsrum og tre store traditionelle tyrkiske hammams smukt indrettet i to niveauer med et særskilt område for mænd, for kvinder og for par. Spa-faciliteterne omfatter sauna og dampbad, et Snow Room, Adventure Showers, jacuzzi og opvarmede marmor brikse. Behøver vi sige, at en tur i Talise Ottoman Spa er som at få en lille bid af himlen?

Der er et væld af spændende attraktioner inden for rækkevidde af Jumeirah Zabeel Saray - blandt andet Wild Wadi Water Park, Mall of the Emirates, Ski Dubai og Dubai Marina, hvor I kan opleve øjeblikke af lyksalighed omgivet af en helt ufattelig pragt. Det er billigt at køre med taxa. Bare bed om en taxa i hotellets reception - så er I på farten. Nemt og trygt. Der er også gratis shuttles til Wild Wadi Water Park og Mall of the Emirates. Hvert år holder Wild Wadi Water Park lukket et par uger på grund af vedligholdelse, og i år genåbner parken d. 9 februar - perfekt timing til vinterferien. 


Læs mere om hvad I kan lave i Dubai her.