ANANTARA
The palm

ANANTARA
The palm

Anantara Dubai The Palm Resort & Spa er et på alle måder imponerende resort inspireret af traditionel thailandsk arkitektur i en smuk arabisk ramme. Ideelt beliggende på den ikoniske Palm Jumeirahs østlige halvmåne. 


Anantara Dubai The Palm Resort & Spa er designet med asiatisk flair og tilbyder en fortryllende strand med blødt, hvidt sand og klart, stille og børnevenligt vand. Resortet skiller sig ud fra det klassiske volumniøse, højtravende (i ordets bogstaveligste forstand) byggeri, der er kendetegnende for bygningerne i Dubai. Anantara The Palm minder mest af alt om en lille hyggelig landsby ved kysten med lave asiatisk-inspirerede villaer forbundet af hyggelige stier og skønne, turkise pools. Stemningen er afslappet og laid-back med dejlig atmosfære og hygge. Her er i alt 12 Beach Pool Villas, 18 Over Water Villas, og 3 Two Bedroom Villas, 260 Lagoon View og Lagoon Access Rooms - sidstnævnte med direkte nedgang til én af de store, turkise lagune-pools fra egen terrasse.


På Palm Beach kan I simpelthen ikke andet end at slappe af og nyde det! Om det er afslapning og hygge i de bløde solsenge på stranden, ved den smukke, 50 meter lange infinity-pool eller ved en af de tre turkise lagune-pools er egentlig dagens mest udfordrende beslutning. Ja, og så er der selvfølgelig også valget imellem fristelser som - et slag tennis på tennisbanerne, en omgang beach volley, en time i fitnesscenteret, alle de mange vandsports aktiviteter - eller en salig stund med selvforkælelse i den lækre Anantara Spa.

INSIDER

Der et væld af spændende attraktioner inden for rækkevidde af The Palm - blandt andet Aquaventure Water Park, Mall of the Emirates, Ski Dubai og Dubai Marina, hvor I kan opleve øjeblikke af lyksalighed omgivet af en helt ufattelig pragt.

FACTS

Flyvetid til Dubai: 6t 

Bedste periode: Efterår, vinter, forår

Tidsforskel: +2t (sommer) eller +3t (vinter)

Om rejsen

Dagen begynder med en overdådig og fristende morgenmadsbuffet på Crescendo - som også tilbyder frokost og aftensmad. Der er i alt seks skønne restauranter på The Palm - alle med forskellige køkkener, så I kan nyde hele det internationale køkken - lige fra klassiske mellemøstlige retter til flammegrillede australske specialiteter, unikke asiatiske lækkerier og fristende middelhavsretter - sidstnævnte  i smukke omgivelser på stranden på 'The Beach House'.

Der er selvfølgelig mulighed for at hygge sig med ALT indenfor vandsport - og så er der underholdning for både små og store børn i Kids- og Teenclubs. 

The Palm Jumeirah er den mindste af de tre Palme-øer i Jumeirah-kystområdet i Dubai, De Forenede Arabiske Emirater. Den menneskeskabte ø bygget i form af en palme består primært af high-end resorts, luksus lejlighedskomplekser, og eksklusiv shopping og lækre restauranter.