DUBAI & EMIRATERNE

Dubai ér fascinerende og fyldt med kontraster. Der er flot, grimt, vildt og spændende på én og samme tid. Der er dømt guld, glimmer og 'show me the money' - og enten hader man Dubai, eller også elsker man det lille pulserende land i De Forenede Arabiske Emirater. Dubai er Mellemøstens Las Vegas - her kan I få det hele. Shopping, hvide strande, varmt turkist hav, lækre restauranter og storbyrytme. Og I kan foretage jer alverdens aktiviteter - stå på ski, tage på jeep-safari i ørkenen, lege i verdens bedste vandland og meget mere. Abu Dhabi er især kendt for Formel 1 og deres fantastiske Louvre Abu Dhabi. Begge destinationer byder på garanteret sol og varme, når bladene begynder at falde af træerne herhjemme.


Flyvetiden til Dubai er kun på ca. 6 timer, og jetlag bliver overskueligt med kun 2-3 timers tidsforskel. Derfor er Dubai og Abu Dhabi

en oplagte familiedestinationer - storbyferie med fantastiske strande. Hotellerne er dyre, men til gengæld nogle af verdens bedste.

Hvis I vil opleve den mere autentisk arabisk kultur, skal I tage til Oman. Vi har lavet en liste over ting, vi synes I skal se, opleve og gøre, når I besøger Dubai. Hvis I bor i Abu Dhabi, er det en perfekt dagstur. 

PSST...


I kan flyve direkte til Dubai, og herfra kan I køre til Abu Dhabi på kun 1,5 time. Ellers kan I flyve til Abu Dhabi med en enkelt mellemlanding. De forskellige hoteller har alle deres særlige fordele, og vi har boet på dem alle. Sammen med jer pejler vi os ind på jeres behov og finder den perfekte base til en afslappende solferie. Ønsker I flere oplevelser er det desuden oplagt at kombinere Dubai og Abu Dhabi med Oman, Mauritius, Seychellerne eller Maldiverne.VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE


Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.

LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.