Mellemøsten

Rejsen til landene fra Tusind og én nats eventyr byder på alsidige oplevelser i verdensklasse. Her kan I få en eventyrlig blanding af spændende, gamle kulturer, afvekslende naturoplevelser, hvide strande og turkist hav, gammel og moderne (vanvittig) arkitektur, små autentiske landsbyer og lokalbefolkningen tæt på og travle, moderne storbyer med fart på. Rejsen til Mellemøsten kan være afslappet badeferie, kultur- og dannelsesrejse, luksus med masser af shopping eller aktiv ferie for de eventyrlystne.


Oman er ofte beskrevet som Arabiens Juvel, og det er der en grund til. Luksushotellerne ligger næsten alle ved hovedstaden, Muscat, men det ville være ærgerligt kun at afsætte tid i denne by, for landet byder på så meget mere: uspoleret natur i smukke bjergområder, oaser, havskildpadder, kystbyer og ørken – og fælles for alle steder er, at de emmer af historie og kultur. At rejse gennem Sultinatet Oman er som en rejse gennem nyt og gammelt. Hotellerne har alt hvad I kan ønske jer af luksus og forkælelse, og landområderne byder på de helt store natur- og kulturoplevelser. Her er ro og fred og ingen kriminalitet.


Dubai er fascinerende. Der er flot, grimt, vildt og spændende på én og samme tid. Der er dømt guld, glimmer og show me the money, og enten hader man Dubai - eller også elsker man det lille pulserende land i de forenede arabiske emirater. I kan få det hele i Dubai: shopping, hvide strande, varmt turkist hav, lækre restauranter og storbyrytme. Og I kan foretage jer alverdens aktiviteter: stå på ski, tage på jeep-safari i ørkenen, lege i verdens bedste vandland o.s.v. Der er ingen smalle steder i Dubai.


Israel er kontrasternes land og en fantastisk rejsedestination, som kan tilbyde alt lige fra skøn strand- og badeferie med dykning på sjældent smukke rev til historisk dannelsesrejse med besøg på spændende sights og bygninger samt arkæologiske udgravninger.

PSST...


80days har rejst meget i Mellemøsten, og vi vil elske at skræddersy jeres tur. Vi laver primært rejser til Oman, Dubai og Israel - evt. kombineret med Maldiverne. Tag altid fat i os, hvis I går med tanker om Mellemøsten, som I ikke finder her på siden.VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE


Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.

LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.