Nicaragua

HOT SPOT & HAMMOCK TIME

Nicaragua er drømmedestinationen for nysgerrige globetrottere, der gerne vil off the beaten track og elsker laidback luksus, bohemestemning og frodige tropiske landskaber. Landet har kilometervis af smukke uberørte kyststrækninger ud mod Stillehave og Det Caribiske Hav, regnskov og smukke byer, men det er sjovt nok ikke på de flestes radar. Endnu. Nicaraguas gode rygte som bæredygtig destination er ude, og vi er ikke i tvivl om, at der kommer til at ske spændende ting over de næste par år. Ligesom nabolandet Costa Rica er Nicaragua en af de hotteste destinationer lige nu – så hvis I vil være med på rejsebeatet, skal kompasset rettes mod Mellemamerika. 

VULKANER, JUNGLE & STRAND

Svæv gennem trætoppene på ziplines med kriller i maven, find din indre David Attenborough i regnskoven og under havets overflade, tag ud på nogle af verdens bedste kaffeplantager, mød en venlig og smilende befolkning med en blanding af indianske og spanske rødder, prøv kræfter med bølgerne og balancen på et surfbræt og lav hundestræk i smukke yogapavilloner. Der er et utal af spændende aktiviteter i Nicaragua, hvis I på et tidspunkt får lyst til at flytte jer fra afslapning i de bløde solstole på stranden. For de mindre størrelser er Nicaragua et slaraffenland af natur og sjove oplevelser. Vi elsker Nicaragua for den perfekte kombination af helt fantastisk natur, eksklusive hoteller med masser af sjæl og oplevelser ud over det sædvanlige. Da alle rejser til Nicaragua er skræddersyet efter jeres ønsker ligger vores hoteller ikke på hjemmesiden. 

DEN PERFEKTE KOMBINATION

Landskaberne i Nicaragua er frodige og dækket af et grønt tæppe, der ind i mellem bliver brudt af høje majestætiske vulkaner og store søer og floder. Hvis I har krudt i benene og er klar på en vandretur, bliver I på toppen af disse kæmper belønnet med storslåede udsigter over vidderne. På vulkanen Cerro Negro kan I askeboarde ned med adrenalinen pumpende i blodet. Tågeregnskovene og junglen er levende med papegøjer, aber, dovendyr og sky jaguarer. De dejlige strandresorts, der ligger på uberørte kyststrækninger, og hvor bølgerne fra det gigantiske men rolige Stillehav ruller ind og skaber de perfekte surfspots for både nybegyndere og Kelly Slater-typerne. Strandene har I nærmest for jer selv – vi snakker ren zen zone og store hængekøjer. Personalet sørger for kolde kokosnødder, drinks og snacks. I bor i skønne villaer midt i naturen, måske med privat pool. Når I vandrer rundt i de farverige, hyggelige byer som Leon og Granada, møder I en rig historie, charmerende kolonial arkitektur og her kommer I tæt på det lokale liv og kulturen. I bor på små hyggelige boutiquehoteller med frodige gårdhaver, hvor den de frisklavede smoothies og den nicaraguanske rom smager ekstra godt.

PSST...


Når I vælger at tage på eventyr i denne region, kan I med fordel kombinere Costa Rica, Mexico, Nicaragua og Belize. Tal med Christoffer om jeres skræddersyede rejse til Mellemamerika.VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE


Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.

LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.