LAS VENTANAS AL PARAISO

LAS VENTANAS AL PARAISO

LUKSUS PÅ MEXICOS VESTKYST

Velkommen til stedet fra dine drømme. Der hvor Cortezhavets bølger ruller ind på stranden, den varme brise kærtegner dine brune kinder og hvor alt fra de smilende pool butlers til infinitypoolens perfekte placering er umulige at sætte en finger på. Navnet Las Ventanas al Paraíso, som på dansk betyder ”Vinduerne til Paradis, rammer virkelig godt. Rosewoods suveræne hotel i Los Cabos er et unikt hide away for æstetiske feinsmeckere. Hvidkalkede bygninger, der elegant bindes sammen af smukke terrasser, kaktushaver, infinitypools, suiter og hyggelige barer og restauranter – altid med havet lige på dørtrinnet.

EKSKLUSIVE OMGIVELSER ved stranden

Værelserne og suiterne har håndskårede møbler, udsmykkede kalkstensfliser og er dekoreret med mexicansk kunst og motiver, der skaber en helt særlig stemning. Der er 84 værelser og suiter i alt, og alle er rummelige og eksklusive ud til mindste detalje. Villaerne er af en anden verden. De private terrasser indbyder til kolde drinks og gode bøger i lette hvide gevandter, og hver dag bliver frisk frugt bragt til værelset. Æstetikken er i sandhed i højsædet, og hotellet er kendt som et af de smukkeste i verden.

SAN JOSÉ DEL CABO & CABO SaN LUCAS

Rosewood Las Ventanas al Paraíso ligger mellem den historiske by San José del Cabo og Cabo San Lucas på halvøen Baja California. Landskabet er magisk - præget af ørken, de skulpturelle kaktusser og af det store levende Stillehav, der har en helt særlig energi. Infinitypoolen skaber det flotteste himmelspejl og harmonien sænker sig, mens poolbutleren bringer kølende sorbet, jeres foretrukne solfaktor, Kindles og magasiner samt over-sized fluffy håndklæder til jeres bløde, store sunbeds. Serviceniveauet er tårnhøjt, og nogle gange bliver man i tvivl om, personalet kan læse tanker på den gode måde. Det her er ferien, I aldrig vil hjem fra.

INSIDER

Som følge af ældgamle traditioner bliver der blæst i konkylier, så snart personalet spotter de graciøse hvaler, der passerer foran Las Ventanas mellem december og marts. Der er naturligvis altid en kikkert inden for rækkevidde, og så er det bare at skue mod Stillehavet og vente på at de kæmpe skabninger bryder havets overflade.

FACTS

Flyvetid: 14-15t

Bedste periode: Hele året med undtagelse af august og september

Tidsforskel: -8t

RESTAURANTER, SPA OG SNORKLING

SUVERÆNE RESTAURANTER på baja california

Bare tanken om restauranterne på Las Ventanas får tænderne til at løbe i vand. Det gastronomiske hold tryller med Bajas friskeste lokale råvarer fra land og vand. På El Restaurante er stilen autentisk og reflekterer Mexicos historie, kultur og geografi i sofistikerede rammer med udsigt over infinitypoolen og Cortezhavet. Tequila & Ceviche Bar behøver vist ingen nærmere forklaring – men vi kan varmt anbefale en one-on-one smagning med den kompetente og knivskarpe Tequila Master. Ved strandkanten ligger Sea Grill, hvor I kan få friskfanget fisk og skaldyr på gaflen og kolde bobler i glasset. Til helt særlige lejligheder kan den eksklusive vinkælder La Cava bookes til private selskaber på maksimum tolv personer, hvor I bliver præsenteret for Bajas fantastiske vine af Las Ventanas sublime sommelier. 

Tennis, golf, spa & yoga

Puds tennisskoene og tag private timer på en af de to toptunede tennisbaner – der er selvfølgelig kolde håndklæder, kølende ansigtsspray og forfriskninger på sidelinjen. Ikke langt fra Las Ventanas ligger fire professionelle golfbaner, hvor I kan nyde spillet i de fantastiske landskaber mellem ørkenen og Stillehavet. Der er state of the art fitness center på hotellet, personlige trænere og mulighed for yoga og pilatestimer, hvis formen skal holdes på ferien. Find din zen zone i de rolige omgivelser i Las Ventanas populære spa, hvor krop og sjæl bliver plejet af behandlinger, der er inspireret af de fire elementer jord, luft, ild og vand. 

DEN BEDSTE FERIE I MAGISKE MEXICO

Vil I på eventyr byder Cortezhavet på en fascinerende verden under vand med et levende rev, havskildpadder og farverige fisk. Så tag svømmefødderne på og begiv jer ud med snorkel eller dykkertank på ryggen. Der er også surf, havkajak og sportsfiskeri til vandhundene. Hvalsafari er en helt unik oplevelse, som vi kun kan anbefale, hvis I rejser i sæsonen fra december til marts. I kan også tage på ørkenekspedition på hesteryg, ATV eller i firehjulstrækker. Mandag, onsdag og lørdag morgen kan I opleve det lokale liv på Cabo San Lucas’ Farmers Market og få det rigtige Mexico lidt under huden.