GRAND VELAS RIVIERA MAYA

GRAND VELAS RIVIERA MAYA

CARIBISK LUKSURIØS BOUNTYFERIE I MEXICO

Med det varme, turkise Caribiske Hav på dørtrinnet og den frodige, grønne Yucatan jungle i ryggen ligger det overdådige all-inclusive resort Grand Velas Riviera Maya og venter på jer. Kun 35 minutter fra Cancun Lufthavn.


Og overdådig er virkelig den rette betegnelse for det luksuriøse, femstjernede resort Grand Velas ved Riviera Maya i Mexico. Hotellet er udvalgt til både Leading Hotels of the World og Traveller Made. Det er velsmurt som den bedste amerikanske maskine, og samtidig fanger det mexicanske resort den naturlige og kulturelle lokale ånd. Grand Velas danner rammen om et vanvittigt godt mix af solferie, kulturelle oplevelser og en sublim all-inclusive pakke.


ALL-INCLUSIVE NÅR DET ER ALLERMEST OVERDÅDIGT

Vi tilbyder kun all inclusive-pakker til jer, når det er noget ud over det sædvanlige. Og på Grands Velas blev vi selv overrumplet af hvor høj kvaliteten og udvalget var – tænderne løber i vand bare ved tanken. Der er 8 sublime gourmetrestauranter, der tager jer fra de asiatisk lande, til Italien, over Frankrig og tilbage til Mexico igen. À la carte eller buffet. Room service til suiten, ved poolen eller stranden. Det bestemmer I helt selv. Man er helt sikkert aldrig sulten på Grand Velas. Uh, og for resten er den fint assorterede mini-bar også inkluderet.


Det var også Velas brødrenes vision at revolutionere begrebet ”all-inclusive” med deres hoteller i Mexico. Vi må sige, at de er lykkedes med projektet til perfektion.

JUNGLE, GIGANTISK POOL ELLER UFORSTYRRET HAVUDSIGT?

Grand Velas er et stort resort, men på trods af sin størrelse på intet mindre 531 værelser i alt, er her en fantastisk ”attention to detail”. Her er plads og aldrig crowded. Det kan lade sig gøre, fordi resortet er opdelt i 3 sektioner. Den familievenlige ”Zen Grand Ambience” med udsigt til jungle og med lyden af pippende fugle som baggrundsmusik. ”Ambassador Section” hvor de fleste værelser har havudsigt og direkte udgang til resortets gigantiske pools. Og ”Grand Class Adults Only Zone” med uforstyrret havudsigt forbeholdt voksne.


Bor I på Grand Velas i mere end et par dage, er vores anbefaling, at I evt. skrifter scene undervejs og kombinerer fx ”Ambassador Section” med ”Zen Grand Ambience”. Det vil give jer to vidt forskellige hoteloplevelser på én og samme ferie.

INSIDER

Rivera Maya er verdensberømt for de imponerende cenotes – krystalklare ferskvandspools forbundet af underjordiske floder i en magisk underverden. Legenden fortæller, at en tur gennem den underjordiske flod i Aktun Chen National Park skulle have ungdomsfremkaldende egenskaber.

FACTS

Flyvetid: 14t til Cancun – herfra 35 min. i bil til Grand Velas.

Bedste periode:  December til marts er den bedste periode. Rejser I fra april til juli, vil vejret stadig være dejligt, dog med en regnbyge i ny og næ.

Tidsforskel:  -7t (sommer) -6t (vinter)

VERDENSKLASSE ALL-INCLUSIVE

DEN PERFEKTE LUKSUS FAMILIEREJSE I VARMEN

Grand Velas er genialt, hvis I drømmer om en ultimativ luksuriøs afslapningsferie med familien. Også hvis I rejser flere generationer sammen. 

Camilla og Christoffer kan hurtigt fornemme, hvilken Grand Velas suite der er det helt rigtige for jer, for de kender resortet fra egne ferier. De kan berette om resortet, så I allerede er på vej. Så hvorfor vente?

Vi er altid klar til en god snak, som måske er første skridt hen imod en drømmerejse til overdådige Grand Velas. 

Grand Velas all-inclusive koncept inkluderer en yderst veludrustet minibar, room service 24/7, gourmetmad fra alle verdens hjørner, og de fedeste aktiviteter i Kids Club og Teens Club. Der er gym og vandsport, hvis ferieformen skal holdes, og I kan bestille fantastiske behandlinger i den prisbelønnede spa (ikke en del af all-inclusive, som noget af det eneste).

MAYARUINER, DELFINER & HVALHAJER I MEXICO

I kommer ikke til at kede jer på jeres eksklusive strand—getaway på Grand Velas. Tag en zip line tur og flyv gennem den frodige jungle, hop i kajakken og glid gennem områdets krystal klare floder, svøm med delfiner og hvis I er heldige, den majestætiske 15 tons tunge hvalhaj, når den lægger vejen forbi Holbox på dens årlige migration.

Opdag de historiske Maya ruiner og Tulums spændende pyramider. Besøg den imponerende eco park ”Mexico at Xcaret” eller tag på en skøn heldagstur til Conzumel, der byder på verdensklasse dykning.  

Selvom det er svært at forlade solsengene på Grand Velas, så er en heldagstur til ruinbyen Chichén Itzá, et af "Verdens Syv Nye Vidundere”, en stor oplevelse. De karakteristiske trappeformede pyramider, templer og søjleprydede arkader danner rammerne om denne storslåede oplevelse, som betragtes som juvelen i den mayanske civilisation. Vi sender jer naturligvis afsted med den bedste private guide.