Fascinerende, farverige og temperamentsfulde Mexico – mon ikke det var en dragende tiltrækning og gammel kærlighed, der fik René Redzepi og holdet bag Noma til at rykke teltpælene til funky og ultrahippe Tulum med deres pop-up restaurant i 2017? 


Fra den tropiske og frodige Yucatan-halvø med de sublime palmeklædte strande på Riviera Maya ved det Caribiske Hav til Cabo San Lucas mere ørkenlignende og virkelig smukke landskaber med kaktusser galore ved Stillehavets brusende kyst, tryllebinder det store latinamerikanske land rejsende fra hele verden. Mexicanerne er søde, sjove og gæstfrie, og der er et suverænt udvalg af luksuriøse steder og uforglemmelige oplevelser. Hos 80days har vi specialiseret os i at skræddersy de absolut bedste rejser til de kræsne rejsende. Jer der ikke går på kompromis med hotellerne, æstetikken og oplevelserne.

Måske har I lyst til at dykke ned i mayaerne og aztekernes mystiske historie og besøge vigtige ruinbyer som legendariske Chichen Itza. Det kan også være Tulums små tjekkede boutiquehoteller, kolde kokosnødder og tanken om brune tæer i det hvide sand, der trækker mest. Fra maj til september samles de store fredelige hvalhajer ved Yucatans vestkyst, og det er perfekt at slå rødder på den lille ø Isla Holbox, hvor I finder definitionen af laidback stemning, og cyklerne triller på grusvejene i helt roligt tempo. Dykning og snorkling på verdens anden største rev er noget for vandhundene med muligheder for at møde havskildpadder, manta rays og hvalhajer. Mexico City er summen, crazy mange mennesker og fede restauranter. San Miguel de Allende er kunstnerby off the beaten track, og vores udvalgte boutiquehaciendas i klassisk kolonistil byder på ro og de smukkeste udsigter i Yucatans bakkede landskaber. Alle rejser til Mexico bliver skræddersyet individuelt i ægte 80days stil ned i mindste detalje.

Christoffer har rejst rundt i Mexico flere gange for at udvælge de mest charmerende haciendaer i højlandet og forkælende perler på stranden både i øst og vest. Han er jeres personlige travel designer fra start til slut. Her på hjemmesiden finder I en lille håndfuld af vores eksklusive steder til inspiration – vi har flere i ærmet afhængigt af jeres ønsker. Tag en snak med Christoffer, og kombinér eventuelt rejsen til Mexico med Californien eller Miami.

PSST...


Nogle gange har man bare brug for en perfekt margarita, en blød solseng på kridhvidt sand og skyggen af et palmetræ, mens ungerne løber glade rundt om sig selv - for eksempel på Rosewoods wow-sted Las Ventanas. Og det er helt okay! Men vil I dykke længere ned i Mexicos hav af oplevelser, kræver det en, der kender det særlige hemmeligheder og små tricks. Christoffer har haft de kræsne briller på, og han kan sende jer de steder hen, I aldrig ville have tænkt på selv.VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE


Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.

LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.