REJSER TIL MEXICO

KONTAKT OS

REJSER

TIL MEXICO

MEXICO i FARVER – MAYAKULTUR OG HIPPE TULUM

Fascinerende, farverige, temperamentsfulde og samtidig tilbagelænede Mexico. Der kan sættes mange livlige og farvestrålende tillægsord på landet, som kan så utroligt meget. Jungle, pyramider, grotter, bountystrande, mangrove, koralrev, indianere, templer, mayakultur. Rejser til Mexico kan så mange ting. I kan vælge at få én på opleveren, hvis dette er formålet med rejsen, I kan vælge at slappe af ved de smukke strande eller I kan hænge ud ”the bohemian way” i yderst hippe Tulum.


REJSER TIL MEXICO – FRA BOUNTYSTRANDE TIL KAKTUSSER GALORE

Fra den tropiske og frodige Yucatan-halvø med de sublime palmeklædte strande på Riviera Maya ved det Caribiske Hav til Cabo San Lucas mere ørkenlignende og virkelig smukke landskaber med kaktusser galore ved Stillehavets brusende kyst tryllebinder det store latinamerikanske land rejsende fra hele verden. 


Måske har I lyst til at dykke ned i mayaerne og aztekernes mystiske historie og besøge vigtige ruinbyer som legendariske Chichen Itza. Mayaruinerne i Tulum kan dateres tilbage til det 13. århundrede og er et arkæologisk vidunder med smuk udsigt til Det Caribiske Hav. 


Mexico City er summen, crazy mange mennesker og fede restauranter. 


San Miguel de Allende er kunstnerby off the beaten track, og vores udvalgte boutiquehaciendas i klassisk kolonistil byder på ro og de smukkeste udsigter i Yucatans bakkede landskaber. Alle rejser til Mexico bliver skræddersyet individuelt i ægte 80days stil ned i mindste detalje. 


Mexicanerne er søde, sjove og gæstfrie, og der er et suverænt udvalg af luksuriøse steder og uforglemmelige oplevelser. Hos 80days har vi specialiseret os i at skræddersy de absolut bedste rejser til Mexico til vores kræsne rejsende. Jer der ikke går på kompromis med hotellerne, æstetikken og oplevelserne.


TACOS OG MICHELINSTJERNER 

Man spiser godt i Mexico og i særdeleshed i trendy Tulum. Tacos, Ceviche og frisk, nyfanget fisk og skaldyr. Der er altid noget lækkert at finde på menukortet. Det er intet tilfælde at vores egen René Redzepi og Noma rykkede teltpælene op og flyttede dem til funky og ultrahippe Tulum i 2017 med stor succes. Det er også let at være vegetar i Tulum, og byen er hurtigt ved at udvikle sig til et sandt hotspot for gourmeter – ofte med et bæredygtigt fokus. 


REJSER TIL TULUM - MEXICOS EKSKLUSIVE OG TRENDY LUKSUS-HIMMEL

Tulums små tjekkede boutiquehoteller, kolde kokosnødder og tanken om brune tæer i det hvide sand, trækker i de fleste. Med udsigten til det turkise Caribiske Hav, det kridhvide sand og med den grønne jungle i ryggen, ligger Tulum og hygger sig på bedste og mest chikke måde. Byen har været de smarte New Yorkeres hemmelige perle igennem mange år, men ordet har spredt sig, og Tulum er i dag mødested for hele verdens smarte elite – selvfølgelig på den mest underspillede, lækre og uprætentiøse måde. 


Restauranterne, barerne og hotellerne ligger som upolerede perler på en snor. Tempoet er nede, og man fornemmer med det samme Tulums berømte laid-back feeling og ser ”the Bohemian-life” udfolde sig. 


Rejser til Tulum byder også på dykning og snorkling på verdens andet største rev. Der er en masse at opleve for vandhundene og gode muligheder for at møde havskildpadder såvel som delfiner, manta rays og hvalhajer. Tulum er verdensberømt for deres imponerende cenotes -  krystalklare ferskvandspools forbundet af underjordiske floder i en magisk underverden. Legenden fortæller at en snorkeltur gennem den underjordiske flod i Aktun Chen National Park skulle have ungdomsfremkaldende egenskaber. Tænk, hvis en rejse til Tulum kunne spare én for så mange penge hos kirurgen…


HVALHAJER FOR VANDHUNDE

Fra maj til september samles de store fredelige hvalhajer ved Yucatans vestkyst, og det er perfekt at slå rødder på den lille paradisø Isla Holbox, hvor tempoet er helt nede og I finder definitionen af laidback stemning. Cyklerne triller på grusvejene (her er ingen biler) i helt roligt tempo og folk hænger ud i… ja, de ikoniske hængekøjer.


Isla Holbox kombineres optimalt med rejser til Tulum.


VI SKRÆDDERSYER REJSER TIL MEXICO – IKKE TO REJSER ER ENS

Camilla og Christoffer skræddersyer alle vores rejser til Mexico, og de har rejst rundt i Mexico flere gange for at udvælge de mest charmerende haciendaer i højlandet, charmerende boutiquehoteller i byerne og forkælende perler på stranden både i øst og vest. De er jeres personlige travel designers fra start til slut. Her på hjemmesiden finder I en lille håndfuld af vores eksklusive  steder til inspiration – vi har flere i ærmet afhængigt af jeres ønsker. Tag en snak med Christoffer og Camilla, og kombinér eventuelt rejsen til Mexico med Californien eller Miami

PSST...

Nogle gange har man bare brug for en perfekt margarita, en blød solseng på kridhvidt sand og skyggen af et palmetræ, mens ungerne løber glade rundt om sig selv - for eksempel på Rosewoods wowsted Las Ventanas. Og det er helt okay! Men vil I dykke længere ned i Mexicos hav af oplevelser, kræver det en, der kender det særlige hemmeligheder og små tricks. Christoffer har haft de kræsne briller på, og han kan sende jer de steder hen, I aldrig ville have tænkt på selv.  


VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE

Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.


LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen til Mexico, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, restauranter, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.

TAG KONTAKT