CARIBIske strande & Mellemamerikansk jungle

Mellem det turkise Caribiske Hav og den mellemamerikanske jungle ligger Belize. Et lille land med smukke strande og verdens anden største koralrev på dørtrinnet, kun overgået af Australiens Great Barrier Reef. Her finder i en afslappet sammensmeltning af kulturer, historisk arv fra mayaindianerne, naturoplevelser galore og ikke mindst Francis Ford Coppolas hyggelige eco-hideaways. 


Filminstruktøren forelskede sig hovedkulds i Belize i 1980’erne og åbnede omkring ti år efter sit første boutiquehotel mellem vandfald, naturlige pools i floderne og tæt tropisk jungle i Cayo-distriktet. Blancaneaux Lodge er et fredfyldt sted, helt off the grid og omgivet af naturreservater. Går I på opdagelse i junglen, kan I møde Belizes nationaldyr tapiren, den sky jaguar, de sjove edderkoppeaber og leguaner, der soler sig i varmen. Fugleentusiaster kan godt hive den mest blærede kikkert frem og gå i gang med at tjekke de 570 forskellige arter af på listen. Som i de andre mellemamerikanske lande er biodiversitet fascinerende i Belize, hvor landskaberne og dyrelivet er som taget ud af en episode fra Nationale Geographic.

Efter et par dage i regnskoven, kan I vende snuden mod kysten og indstille jer på sol og kolde kokosnødder. Med farverige hængekøjer mellem de store palmer og strandvillaer i balinesisk stil er Francis Ford Coppolas resort Turtle Inn rustikt med et drys af luksus. Hæng ved poolen, tag på snorkel eller dykkerture, sejl ud i kajakkerne og nyd det afslappede tempo på stranden med det bløde hvide sand og krystalklare vand. I april, maj og juni kan I være heldige at møde de majestætiske og fredelige hvalhajer, der kommer på besøg med fuldmånen. Belizes Blue Hole er et verdensberømt dive site og en destination i sig selv for dykkere.

Der bor kun 320.000 mennesker i Belize. Der er mange forskellige kulturer under et tag med stærk indflydelse fra mayaindianerne, garifunaer og europæiske tilflyttere. Belize er et land, hvor I kan opleve magien ved at være væk fra travlheden og hverdagens rush. Bare brune fødder, laidback bohemestemning, en tæthed på naturen og få andre turister. Kombiner Belize med et af de andre skønne lande i Mellemamerika, Mexico eller USA.

PSST...


Når I vælger at tage på eventyr i denne region, kan I med fordel kombinere Costa Rica, Mexico, Nicaragua og Belize. Tal med Christoffer om jeres skræddersyede rejse til Mellemamerika.VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE


Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.

LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.