LATINAMERIKA

Rejs til Latinamerika og oplev en helt unik blanding af kulturer, natur og oplevelser. Arven fra de gamle store civilisationer som inkaerne, aztekerne og mayaerne bliver blandet med indflydelsen fra de europæiske, afrikanske og asiatiske kulturer, der engang gik i land på de amerikanske kontinenter. Vi har rejst i Sydamerika, Mellemamerika og Mexico, hvor vi har fundet frem til de dejligste hoteller, samt oplevelser der skriver sig ind i jeres minder for evigt. Vi har de helt rigtige forbindelser, som kan føre jer væk fra masserne og fra det den gennemsnitlige rejsende oplever – en rejse med 80days er en rejse for jer, der vil have det bedste. Undervejs bor I på Latinamerikas historiske hoteller, på haciendas i oplandet, elegante strandresorts eller på fantastiske ecolodges helt ude i junglen. Og vi tilpasser selvfølgelig rejsen til, om I rejser som børnefamilie, tre generationer eller par.


Vi har snuset os frem til de bedste restauranter, strande og hemmelige spots. Når I besøger Mexicos Chichen Itza, får I privat guide, der kender historien og de mystiske templer ud og ind. I Argentina kommer I på eksklusiv vinsmagning og ridder på hesteryg på den patagoniske slette. I letter og oplever vandfaldet Iguazu i Brasilien i helikopter. Chiles checker I ind på et luksushotel i Atacamaørkene - det tørreste sted på jorden. Over trætoppene i Costa Ricas levende jungle svæver I gennem luften i ziplines og rafter til jeres lodge, hvor I bliver mødt med kølig iste og frisk frugt. I Nicaragua, der er et af de mest spændende destinationer lige nu, surfer I ind til stranden på Stillehavets bølger, inden I smider jer i de bløde sunbeds og sipper en kold kokosnød. Overalt i Latinamerika er naturen og dyrelivet fantastisk!


Rejser I med 80days, vil I få en eksklusiv rejse tilrettelagt af jeres personlige ekspert i Latinamerika med sans for luksus og wow-oplevelser - det bliver en rejse, I aldrig vil glemme!

PSST...


Lige meget hvilke lande I drømmer om at opleve i denne spændende region, vil I være I trygge hænder. Vi har selv rejst rundt til de fleste lande, og vores samarbejdspartnere er udvalgt med største omhu. Da mulighederne og kombinationerne i Latinamerika er mange, har vi ikke lagt alle vores hoteller op her på hjemmesiden. Men når I bestiller en rejse hos os, kan I være sikre på, at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Vi går op i ekstraordinære oplevelser og steder med højt serviceniveau, ambitioner, sjæl og charme. Start planlægningen i så god tid som muligt, især hvis I rejser i skolernes ferier.VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE


Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.

LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.