NORTH ISLAND SEYCHELLES

nORTH ISLANd SEYCHELLES

VELKOMMEN TIL PARADIS

På Seychellernes hovedø Mahé træder I ombord i helikopteren med sommerfugle i maven. Kursen bliver sat mod en helt unik rejseoplevelse på øen North Island, som I aldrig vil glemme. Dette helt særlige private island resort er en perfekt blanding af det simple liv og den mest udsøgte luksus. Altså den underspillede zen-version uden bling – så hvis I ikke er vilde med barfodsluksus og natur, er det eksklusive resort ikke jeres kop te. Det er det til gengæld, hvis I nyder plads, privatliv og personligt skræddersyede oplevelser. I North Islands ø-paradis er der fokus på bæredygtighed, det underspillet eksklusive og på det søde privatliv. Fra luften spejder I over kridhvide strande, frodig jungle med vajende palmer samt Seychellernes karakteristiske granitklipper. På helipaden bliver I mødt af det helt fantastiske personale, der vil gøre alt for at gøre jer fuldstændigt lykkelige under jeres ophold på denne ellers ubeboede ø. Det er store ord, men en ferie her på North Island hører til blandt de mest fantastiske strandophold i verden.

Drømmevillaer på stranden

Der er kun 11 villaer på North Island, som alle er specielt bygget af lokale stensorter, glas og genbrugstræ af de dygtigeste håndværkere. Stilen er luksus Robinson Crusoe med plads galore. Villa 1-10 spreder sig over 450 m2 og har store soveværelser, dejlige badekar, hyggelige kroge, inden- og udendørsbad, private plunge pools samt skønne senge. Os så har I har jeres egne cykler og en buggy til at drøne rundt på opdagelse på øen under opholdet. Villa 11 er den ultimative honeymoon villa på 750 m2 med beliggenhed for sig selv ud til en privat strand. Det var her William og Kate checkede ind på deres hvedebrødsdage, og så er barren ligesom sat. 

RESPEKT & KÆRLIGHED TIL NATUREN

Ejerne af North Island er blandt de mest aktive, når det gælder bæredygtighed og genintroduktion af flora og fauna, der tidligere har været udryddet fra øen på grund af dyrkning af kokospalmer. Det er i den grad lykkedes for dem med konceptet ”Noah’s Ark”, hvilket betyder naturen på North Island er helt unik. Målet er at skrue biodiversitets-uret tilbage, og North Island har en dedikeret mission om at kombinere den skræddersyede luksuriøse rejseoplevelse med at respektere og give tilbage til naturen. Blandt andet kommer to typer havskildpadder igen til North Island for at lægge æg, de store landskildpadder trisser roligt rundt på stierne og den ekstremt truede fugleart Seychellernes White Eye er med stor success blevet genintroduceret. What's not to like?

INSIDER

Villaerne ligger ud mod den østvendte sandstrand, hvor solen står smukt op over Det Indiske Ocean. På den vestvendte strand ligger den hyggelige West Beach Bar, hvor sundowners aldrig har smagt bedre. 

FACTS

Flyvetid: 13-14t til Mahé og 20m i helikopter til North Island

Bedste periode: Hele året

Tidsforskel: +2t (sommer) eller +3t (vinter)

DRØMMESTOF

SPOIL, SURPRISE, PERSONLISE

På North Island er alt en kurateret skræddersyet oplevelse fra A til Å. Chefkokken kreerer dagligt jeres personlige ”carte du jour” ud fra jeres ønsker og pricippet ”spoil, surprise, personlise”. Det kulinariske niveau sender jeres smagsløg i himlen, og retterne bliver kombineret med skønne vine fra vinkælderens skattekammer og friskpressede juicer. North Island blev i 2017 medlem af Relais & Châteaux-familien, der kun optager de bedste hoteller, lodges og resorts verden over. Råvarerne er friske, kommer så vidt muligt fra øens egen køkkenhave og de er udvalgt med største omhu. Om dagens lækkerier skal serveres i restauranten, ved poolen, privat i jeres villa eller på et særligt sted på stranden er helt op til jer. Et must er at gå bananas i picnickurvene, som kokkene laver efter jeres vildeste ønsker. Husk at sætte kryds ved hjemmelavet fudge, fruit skewers og champagne! 

THAT HOLIDAY FEELING

Serviceniveaet på resortet er tårnhøjt, og der er dobbelt så meget personale som gæster på øen, en husbiolog og en himmelsk spa. De fleste gæster er par og honeymooners, men North Island er også perfekt til familier. Der er ingen kids club, men personalet kreerer personlige aktiviteter, der passer til jeres børn, og de vil ikke kede sig. På øens centrale Piazza er hyggelige lounge og spisekroge, bibliotek og vandsportscenter. Den store hovedpool ligger omgivet af indbydende solsenge og palmer med en bjergtagende udsigt over Det Indiske Ocean, og der er kilometervis af kridhvid sandstrand at slænge sig på.


Jeres drømmeferie på North Island bliver individuelt sammensat til jer, og de fleste aktiviteter, måltider og drikkevarer er inkluderet. Tag på opdagelse på de fantastiske dive sites, sejl i kayak, surf eller SUP. Hop i et par gode sneaks og drag på guidede treks, tag på sunset cruise, fisketur eller få sved på panden i det moderne gym. Spaen åbner dørene til blødgørende forkælelse med udsigt over stranden og havet, og der er yogatimer hver morgen. Ønsker i private yogalektioner, kan det også arrangeres. Ellers er det bare at nyde den fuldkomne ro, en blød solseng og følelsen af bare at være til.