MAIA LUXURY RESORT & SPA

MAIA LUXURY RESORT & SPA

Når I nærmer jer, kan I skimte de høje stråtækte tage titte diskret og elegant frem mellem træerne på de frodige klippevægge. I kører gennem de smukke haver med blomster og frugttræer og ankommer til det tropiske hideaway MAIA Luxury Resort og Spa, der ligger på en isoleret halvø med en storslået udsigt over den smukke bugt Anse Louis på sydvestkysten af Mahé, hovedøen i Seychellerne. Resortet er skabt til ultimativ afslapning, og minder om en privat oase. Det er ikke her I skal tage hen, hvis I er til store vandland, masser af andre gæster og et væld af aktiviteter. Stilen er 100% tilbagelænet luksus, og fred er i fokus. Her hviler en lækker, varm ro, der for alvor rammer jer, når I træder ind i jeres private villa og smider jer på sengen første gang. 


Boutique-resortet har kun 30 eksklusive villaer med panoramaudsigt over bugten fra den private terrasse. De er designet af stjernearkitekten Bill Bensley, der blandt andet har udtænkt nogle af de smukkeste resorts i verden. Villaerne er elegant designet, så det ligner, at de nærmest er vokset naturligt ud af bjergsiden. Indretningsstilen er rummelig, eksklusiv og balinesisk inspireret. Villaerne tættest på kysten har direkte adgang til den dejlige strand, mens der fra villaerne længere oppe på bjergsiden er en uforstyrret havudsigt ”to-die-for”. Der er egyptiske bomuldslagner på sengene, Hermés produkter på badeværelset og alle villaer har privat infinity pool. I har jeres egne butler tilknyttet til villaen, og service niveauet er udsøgt. Man skal lige vænne sig til at at blive så forkælet, men tro os, det kan man godt.

Hvis I gerne vil ligge ved en pool med lidt mere leben end ved jeres private, ligger MAIAs næsten nede ved stranden med Sunset Pool Baren strategisk placeret tæt på. Comfy solstole finder I både på soldækket og på den flotte strand, der opfylder alle tropeklicheer med turkist vand og det hvideste sand. De store granitsten, der er så karakteristiske for Seychellerne, er virkelig smukke, og der gemmer sig en historisk visdom i naturen her. Der er ingen motoriseret vandsport, så alt ånder dejlig fred og ro. Snorkling i bugten er farverig og nem, og der ligger mange gode dykkersteder i nærheden. Børn er meget velkomne på MAIA, men der vil højst sandsynligt til hver en tid være flere turtelduer end andre familier. Honeymooners, der bare har lyst til romance på højeste niveau, vil være landet det perfekte sted.

MAIA Resort & Spa er et all-inclusive resort, hvilket betyder, at I virkelig intet skal tænke på. Fokus er på 100% afslapning.

INSIDER

MAIA ligger underskønt på hovedøen Mahé, og det er ikke sikkert, I overhovedet har lyst til at skulle forlade luksusboblen. Men der er altså flere skønne steder på Seychellerne, og hvis I har tiden og eventyrlysten, skræddersyer vi rejsen med ø-hop til fx Praslin eller La Digue.

FACTS

Flyvetid: 13-14t

Bedste periode: Hele året

Tidsforskel: +2t (sommer) eller +3t (vinter)

FORKÆLELSE I LANGE BANER

At der er styr på det kulinariske er en selvfølge på MAIA – den ambitiøse restaurant Tec-Tec serverer Middelhavsinspirerede retter med et touch af asiatisk og kreolsk. Vinkælderen imponerer, og resortets sommelier giver jer gerne en introduktion til nye druer eller en privat vinsmagning. Der er højt til loftet på alle måder, og I bliver royalt behandlet og forkælet med udsigt over bugten – hvis I har lyst til ekstra romantik, kan I også få sat et bord op på stranden eller i jeres private villa. Maden er sublim, og opmærksomheden omkring de små detaljer er upåklagelig. Sunset Pool Baren er ikke overraskende et fantastisk sted at nyde en sundowner, men den kan anbefales dagen lang til friskpressede juice og snacks. 


Selvom det kan være svært at forlade villaen, er naturen på Seychellerne helt uimodståelig. Jeres private butler kan arrangere alt fra dykning til cooking classes, så tøv ikke med at spørge om inspiration. I kan også tage de botaniske briller på og tage på havevandring, hvor I kan beundre mere end 300 arter eksotiske planter – grønt skulle være så godt for øjnene, og Seychellerne er et tropisk paradis. Der er kanoer, kajakker og fantastisk snorkling på revet i bugten. Resortet kan også arrangere billedskønne båd – eller helikoptertur til de andre seychelliske øer, eller I kan besøge et lokalt marked i hovedstaden for at få indblik i livet på Seychellerne. 

Den vidunderlige spa på MAIA tilbyder himmelske behandlinger, skræddersyet af Omorovicza, i tre åbne behandlingssuiter. Rum der er dedikeret til fred, pleje og næring til krop og sjæl. Start med yoga eller meditation og hengiv dig derefter til de dygtige behandleres velgørende hænder – for eksempel ”the twenty dancing fingers” massagen, hvor to dygtige massører gør dig blød som smør.

Afslapning og nydelse er højeste prioritet på MAIA dag og nat – og det dygtige, hjertevarme og skønne personale gør alt for, at gæsterne rejser hjem med et blødt smil på læberne.