FOUR SEASONS  
DESROCHES ISLAND

FOUR SEASONS DESROCHES ISLAND

PRIVAT PARADIS PÅ EN KORALØ

Four Seasons Seychelles at Desroches Island har adresse på én af de ydre Amirante-øer - en klynge af fjerne koral-atoller midt i Det Indiske Ocean, der betragtes som nogle af verdens mest uberørte. Four Seasons er det eneste resort på den smukke koralø Desroches og med kun 402 hektar ø at udforske, indrammet af 14 kilometer hvid sandstrand, vil det føles som om I har opdaget jeres eget private tropiske paradis. I lander på Desroches Island efter bare 35-minutters flyvning sydvest for Seychellernes hovedø Mahé. Palmerne svajer i vinden og store smil og forfriskninger byder jer velkommen til jeres ferieparadis. På Desroches Island er der intet, der forstyrrer roen, med undtagelse af lyden af fuglesang og en blid, lun havbrise… Velkommen til 80days nye favorit på Seychellerne!

POOL VILLA ELLER BEACH BUNGALOW?

Four Seasons Desroches er et af de mest luksuriøse resorts på Seychellerne, med store og lækre villaer, uovertruffen service og fantastiske faciliteter. Paletten af oplevelser spænder bredt med holistisk wellness, suveræn kids club, gourmetoplevelser og vandsport.


Med beliggenhed ved en beskyttet bugt med en halvmåne af gyldent sand, er resortet privat, fredeligt og utroligt smukt. Alle suiter og villaer har egen pool og er omgivet af frodige grønne vækster, med en uforstyrret udsigt over den betagende bugt med det glimtende turkise vand.

Resortet har 71 villaer og suiter, indrettet med en blanding af rustik charme og moderne luksus. Vi elsker detaljerne i den udendørs bruser, lysindfaldet fra vinduerne, privatlivet og de skønne, indbydende sunbeds ved poolen. Her slapper I af i jeres private pool-cabana eller kigger på bølgerne fra hængekøjen, der er spændt op mellem palmerne og skåler i sundowners på terrassen, inden I sætter jer ned til en middag med den mest fortryllende udsigt over solnedgangen. Alle detaljer er i orden og Four Seasons anerkendte navn leverer igen varen.

FABELAGTIG MAD I SMUKKE OMGIVELSER

Spisning på Four Seasons Desroches er virkelig en fornøjelse. Smag jer igennem resortets mange restauranter, med alt fra franske, græske og italienske specialiteter, til de lækreste friske poké bowls. Restauranten i fyrtårnet på stranden serverer friskfanget fisk og lækre bøffer på grillen med en helt fantastisk 180˚ udsigt fra terrassen. Ved den store pool serveres små, lækre forfriskninger til børn og voksne dagen igennem og om aftenen kan I nyde kreol-style tapas og cocktails i den milde, varme aftenbrise. Der er selvfølgelig også mulighed for in-villa-dining hele dagen, eller børnepasning hvis mor og far gerne vil nyde en uforstyrret romantisk aften.

INSIDER

Afhængigt af flyforbindelserne ved ankomst eller afgang kan man med fordel tilbringe en nat på det luksuriøse Four Seasons Resort Seychelles Mahé, der ligger kun 30 minutter fra Seychellernes internationale lufthavn.

FACTS

Flyvetid: 13-14t

Bedste periode: Hele året

Tidsforskel: +2t (sommer) eller +3t (vinter)

THE FOUR SEASONS WAY 

ZEN ZONE PÅ SEYCHELLERNE

Find jeres indre ro med en yogatime i pavillonen med udsigt over Det Indiske Ocean - resortet tilbyder en række ugentlige timer for både begyndere og erfarne yogis. Som noget helt specielt kan I gøre resortets yogainstruktør Ganga selskab på øens landingsbane og starte dagen med en solhilsen i unikke omgivelser. I må ikke snyde jer selv for et besøg i den holistiske spa. Vi anbefaler i særdeleshed aromaterapi massagen, der bliver skræddersyet efter hver person og efter 90 minutters himmelsk forkælelse, efterlader jer med en god portion zen, blødhed og overskud.

DYKKERPARADIS & KÆMPESKILDPADDER

Vandet, der omgiver Desroches Island er et isoleret og uforstyrret dykkerparadis, takket være koralbarrieren, der omgiver øen og gør den til et enestående og meget sikkert miljø for snorkel- og dykkerentusiaster. Lige der hvor den turkisblå lagune møder det dybere, mørkere Indiske Ocean finder I ”the Desroches drop” – et drop-off, der afslører en dramatisk undervandslabyrint og en fortryllende bestand af farvestrålende tropiske fisk. Ikke nok med det - Four Seasons Desroches har i alt 14 andre dykkersteder i verdensklasse og selvfølgelig et vandsports-center med alt I kan drømme om, såsom stand up-paddle-boarding og surfing. Resortet har desuden skabt et fristed for den truede Aldabra kæmpeskildpadde og arbejder aktivt for at sikre øens bestand af arten, som er unik for Seychellerne. Fristedet er en mulighed for både børn og voksne at lære det store, venlige dyr bedre at kende, og blive fortrolige med vigtigheden af at sikre klodens biologiske mangfoldighed.